Uita de Tesla Model X! Lucid prezinta oficial noul Gravity cu peste 800 de cai putere, pana la sapte locuri si autonomie de 708 kilometri

Uita de Tesla Model X! Lucid prezinta oficial noul Gravity cu peste 800 de cai putere, pana la sapte locuri si autonomie de 708 kilometri
  • Uita de Tesla Model X!
  • Lucid prezinta oficial noul Gravity cu peste 800 de cai putere, pana la sapte locuri si autonomie de 708 kilometri
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul lui 2024, respectiva creatie pluseaza cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 3.5 secunde. Dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicat pus la dispozitia presei.

Aflata in plina desfasurare, cu ziua de 26 noiembrie reprezentand data la care isi va inchide portile, editia din acest an a faimosului LA Auto Show gazduieste un numar considerabil de premiere, unele mondiale, altele doar americane, printre multiplele noutati ce pot fi admirate cu ocazia evenimentului respectiv regasindu-se si primul SUV din scurta, dar fascinanta istorie a companiei Lucid. Oferit special pentru a concura impotriva unor nume precum Tesla Model X, produsul cu pricina, prezentat publicului larg sub denumirea de Gravity, se va remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, cu atractia principala constand in lungimea de 5.034 de milimetri, cat si prin jantele masive, cu un diametru de pana la 23 de inch, confectionate din aliaj usor, pe cand meniul de la interior debuteaza cu o tapiterie realizata din piele perforata partial.

Odata ajunsi in cabina, viitorii cumparatori vor mai descoperi si un display plutitor, cu o diagonala de 34 de inch, un sistem audio de inalta fidelitate, compus din 22 de difuzoare, o instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, un volan cu design cu numai doua spite, scaune multifunctionale, masue retractabile, statie pentru incarcare wireless a telefoanelor mobile. Daca vine vorba, in schimb, despre pachetul tehnic disponibil, americanii promit sa livreze masina anterior mentionata alaturi de o putere de peste 800 CP, un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in sub 3.5 secunde, o capacitate de tractare de 2.722 de kilograme si, nu in ultimul rand, o autonomie de 708 kilometri.

Lucid Gravity

Lucid Gravity

Lucid Gravity

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Lucid Gravity
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2023