Uita de Tesla! Primul Audi cu propulsie electrica din istorie a primit un facelift major si arata mai bine ca oricand. Cat costa in Romania

Uita de Tesla! Primul Audi cu propulsie electrica din istorie a primit un facelift major si arata mai bine ca oricand. Cat costa in Romania
  • Uita de Tesla!
  • Primul Audi cu propulsie electrica din istorie a primit un facelift major si arata mai bine ca oricand
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o tapiterie din piele si stofa.

Prezentata publicului larg cu numai sase saptamani in urma, chiar la inceputul lunii noiembrie, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei oferite de compania Audi sub numele de E-Tron are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 74.650 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii proaspat lansatului Q8 E-Tron o vor avea de achitat - cel putin daca vine vorba cumva despre piata auto din Romania, acolo unde varianta de baza Q8 Advanced 50 e-tron quattro combina doua motoare electrice cu o baterie litiu-ion de 95.0 kWh. Meniul caracteristic respectivei configuratii continua cu o putere maxima de circa 340 de cai, de unde si sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de sase secunde, conform fisei tehnice.

Audi Q8 e-tron si Audi Q8 Sportback e-tron

Aceeasi savoare comercializata sub indicativul Q8 Advanced 50 e-tron quattro are de anuntat, printre altele, si o viteza de top limitata la 200 de kilometri pe ora, pe cand autonomia totala variaza intre 410-491 de kilometri, potrivit documentului anterior mentionat. Cat despre lista echipamentelor standard, clientii vor primi si o pereche de faruri cu LED, un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, tapiterie realizata dintr-o combinatie de piele, plus stofa, instrumente de bord digitale, climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe doua zone, suspensie adaptiva pe aer, sistem inteligent de tractiune integrala, navigatie MMI cu MMI touch response, geamuri cu actionare electrica, cruise control cu limitator de viteza, asistent pentru mentinerea benzii de rulare.

Noua familie Audi Q8 E-Tron se vinde, pe piata auto din Romania, in doua versiuni de caroserie, cumparatorii putand opta nu doar pentru un SUV clasic, ci si pentru o varianta cu alura de Coupe. Printre optiunile puse la dispozitia persoanelor cu dare de mana se regaseste, totodata, si o configuratie SQ8 E-Tron, cu 503 CP sub capota, capabila sa sprinteze de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 4.5 secunde, promite fisa cu specificatii de ordin tehnic. O aroma Q8 55 E-Tron quattro, care combina doua motoare electrice pentru o putere de pana la 408 cai, de unde si un 0 - 100 de kilometri pe ora in exact 5.6 secunde, completeaza, in cele din urma, oferta modelului prezentat publicului larg la finalul anului curent, in noiembrie 2022.

Audi Q8 e-tron si Audi Q8 Sportback e-tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (146) Poze Audi Q8 e-tron si Audi Q8 Sportback e-tron
mai multe