Uita de Tesla! Primul Volkswagen cu propulsie electrica din istorie a primit un facelift major si arata mai bine ca oricand. Cat costa

Uita de Tesla! Primul Volkswagen cu propulsie electrica din istorie a primit un facelift major si arata mai bine ca oricand. Cat costa
  • Uita de Tesla!
  • Primul Volkswagen cu propulsie electrica din istorie a primit un facelift major si arata mai bine ca oricand
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui martie, cea mai recenta iteratie a electricei oferite de compania Volkswagen sub denumirea de ID.3 are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 39.995 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii noului model o vor avea de achitat pe piata din Germania - acolo unde versiunea de baza, comercializata sub indicativul ID.3 Pro, dispune de un motor cu 204 CP, insotit de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 58.0 kWh. Astfel - cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 7.4 secunde, pe cand viteza maxima nu va depasi pragul de 160 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii de ordin tehnic incheindu-se cu o autonomie de pana la 429 de kilometri.

Volkswagen ID.3 Facelift - Galerie foto

Volkswagen ID.3 Facelift - Galerie foto

Reteta caracteristica variantei mentionate anterior continua - pe de alta parte, cu o echipare standard deloc neglijabila, ce cuprinde inclusiv blocuri optice fata si spate cu tehnologie LED. Din peisaj nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici plafonul de culoare neagra, jantele cu diametrul de 18 inch - sculptate din otel, volanul condimentat cu un design cu trei spite, plus comenzi tactile, tapiteria confectionata din stofa, sistemul de climatizare cu reglare automata a temperaturii, instrumentele de bord digitale, iluminarea ambientala in zece culori, display-ul central de dimensiuni generoase, update-urile de la distanta, senzorii de parcare, pornirea fara cheie, franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare etc.

Cea mai recenta iteratie a gamei ID.3 se vinde - pe piata din Germania, in doua configuratii diferite, aromei comercializate sub indicativul ID.3 Pro alaturandu-i-se o savoare oferita sub denumirea de ID.3 Pro S. Disponibila la preturi incepand de la suma de 47.595 de euro, respectiva masina beneficiaza, la randul sau, de un motor cu 204 CP sub capota, principala diferenta constand in capacitatea bateriei litiu-ion - de aproximativ 77.0 kWh, conform brosurii oficiale. Astfel, potentialii cumparatori vor fi intampinati de o autonomie de pana la 559 de kilometri, daca vor fi de acord sa accepte si greutatea mai mare pe care o vor avea de carat, vinovata de cresterea timpului necesar bifarii sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, pana la 7.9 secunde, aventura vitezometrului incheindu-se si de aceasta data la 160 de kilometri pe ora.

Volkswagen ID.3 Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Volkswagen ID.3 Facelift - Galerie foto
mai multe