Uita de Tesla! Primul Volkswagen cu propulsie electrica din istorie a primit un facelift major si arata mai bine ca oricand. Cat costa in Romania

Uita de Tesla! Primul Volkswagen cu propulsie electrica din istorie a primit un facelift major si arata mai bine ca oricand. Cat costa in Romania
  • Uita de Tesla!
  • Primul Volkswagen cu propulsie electrica din istorie a primit un facelift major si arata mai bine ca oricand
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui martie, cea mai recenta iteratie a electricei oferite de compania Volkswagen sub denumirea de ID.3 are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 43.252 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii noului model o vor avea de achitat pe piata din Romania, acolo unde versiunea entry-level - disponibila sub indicativul ID.3 Pro, se bucura de un motor cu 204 CP, animat de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 58 kWh. Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi in doar 7.4 secunde - pe cand autonomia maxima nu depaseste 429 km.

Volkswagen ID.3 Facelift - Galerie foto

Volkswagen ID.3 Facelift - Galerie foto

Reteta caracteristica variantei mentionate anterior continua - pe de alta parte, cu o echipare standard deloc neglijabila, ce cuprinde inclusiv blocuri optice fata si spate cu tehnologie LED. Din peisaj nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic, nici plafonul de culoare neagra, jantele cu diametrul de 18 inch - confectionate din otel, tapiteria realizata din stofa, volanul cu design cu trei spite, plus comenzi tactile, ceasurile de bord digitale, sistemul de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, iluminarea ambientala, display-ul central de dimensiuni generoase, franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare etc.

Cea mai recenta iteratie a gamei ID.3 este comercializata - pe piata din Romania, in doua optiuni diferite, savorii ID.3 Pro alaturandu-i-se, potrivit configuratorului de pe site-ul distribuitorului oficial, o aroma ID.3 Pro S. Disponibila la preturi incepand de la 48.579 de euro, respectiva electrica ofera - la randul sau, un motor cu 204 CP, marea diferenta constand in capacitatea bateriei litiu-ion, de 77 kWh. Prin urmare, potentialii clienti vor fi intampinati si de o autonomie de pana la 559 km - daca vor fi de acord sa accepte kilogramele mai multe pe care le vor avea de carat, vinovate de cresterea timpului necesar rezolvarii eternei probleme a sprintului de la 0 la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, la 7.9 secunde.

Volkswagen ID.3 Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Volkswagen ID.3 Facelift - Galerie foto
mai multe