Uita de Volkswagen Tiguan! Opel dezvaluie oficial noul Grandland cu faruri cu 51.200 de pixeli, display central de 16 inch si scaune cu masaj. Cum arata in realitate

Uita de Volkswagen Tiguan! Opel dezvaluie oficial noul Grandland cu faruri cu 51.200 de pixeli, display central de 16 inch si scaune cu masaj. Cum arata in realitate
  • Uita de Volkswagen Tiguan!
  • Opel dezvaluie oficial noul Grandland cu faruri cu 51.200 de pixeli, display central de 16 inch si scaune cu masaj
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de o larga varietate de propulsoare electrice si, nu in ultimul rand, electrificate.

Dezvaluita intregii planete in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui aprilie, cea de-a doua generatie a popularului autoturism disponibil sub denumirea de Grandland stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Gandit special pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Tiguan - asa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, primul automobil oferit de Opel pe noua platforma STLA Medium se remarca numaidecat prin panoul frontal 3D Vizor, acolo unde versiunea iluminata a logo-ului Blitz are de gand sa deschida, deloc surprinzator, seria atractiilor principale.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu farurile extrem de avansate, eficiente si, totodata, performante Intelli-Lux Pixel HD - caracterizate de un total de 51.200 de pixeli, cu aripile laterale proeminente, condimentate cu jante de pana la 20 de inch, din aliaj usor confectionate, cu blocurile optice posterioare alungite, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv scaune actionate electric, cu functie de incalzire, ventilatie, masaj. La care se adauga, printre altele, si instrumente de bord digitale - complet configurabile, tapiterie realizata din piele perforata, sistem audio de inalta fidelitate, instalatie de climatizare cu reglare automata.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada - inainte de sfarsitul anului 2024, cea mai noua generatie a celebrei game Grandland se mai lauda cu un volan cu trei spite, iluminare ambientala, incarcator wireless pentru telefoanele mobile. Prima masina produsa de compania Opel pe noua arhitectura STLA Medium isi propune sa puna la dispozitia cumparatorilor diferite motorizari turbo, pe benzina, unele insotite de tehnologia mild-hybrid la 48 de volti, iar altele acompaniate de un motor electric intr-o varianta plug-in hybrid - se mai precizeaza in cadrul fisei tehnice a rivalului lui Volkswagen Tiguan.

Lista cu optiuni se va incheia, intr-un final, cu doua configuratii full electrice. Una cu o baterie de 73 kilowati-ora, alta cu un acumulator de 98 kilowati-ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2024