Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul E-3008, probabil cel mai spectaculos SUV Coupe din lume

Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul E-3008, probabil cel mai spectaculos SUV Coupe din lume
  • Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite!
  • Peugeot prezinta oficial noul E-3008, probabil cel mai spectaculos SUV Coupe din lume
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de precizat se regaseste si un sistem de propulsie cu doua motoare. Plus 320 de cai putere.

Anuntat cu surle si trambite in urma cu mai bine de zece saptamani, inca de la inceputul lunii lui iunie, cel mai recent Peugeot E-3008 din istorie a renuntat, intr-un final, la toate secretele sale de ordin tehnic si - totodata, vizual. Primul model oferit de francezi pe noua arhitectura STLA Medium, respectivul SUV Coupe se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin design-ul impresionant al caroseriei, cat si prin jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, in timp ce interiorul iese numaidecat in evidenta prin display-ul curbat cu o diagonala de 21" - folosit pentru afisarea tuturor informatiilor vitale ale masinii.

Numarul de magie continua - daca vine vorba despre aceeasi futurista cabina, cu o tapiterie din Alcantara, scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie si masaj, plus o instalatie audio premium de la Focal. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand de anul viitor, pachetul cu pricina isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de unul sau doua motoare electrice, cu o putere de 210, 230 ori 320 de cai, se mentioneaza in cadrul comunicatului oficial de presa, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o baterie litiu-ion de pana la 98 kWh - sinonima cu o autonomie de aproximativ 700 de kilometri.

Peugeot E-3008

Peugeot E-3008

Peugeot E-3008

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Peugeot E-3008
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2023