Un BMW X6 pentru iubitorii de electrice: Volkswagen prezinta oficial primul sau SUV Coupe pe baterii. Cum arata in realitate

Un BMW X6 pentru iubitorii de electrice: Volkswagen prezinta oficial primul sau SUV Coupe pe baterii. Cum arata in realitate
  • Un BMW X6 pentru iubitorii de electrice
  • Volkswagen prezinta oficial primul sau SUV Coupe pe baterii
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

In plan tehnic, meniul disponibil cuprinde inclusiv o versiune cu sistem de tractiune integrala in dotarea standard, in timp ce varianta de baza vine cu intreaga putere pe rotile spate.

Anuntat in urma cu doar cateva zile, la finele saptamanii trecute, primul ID.5 de la Volkswagen stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, noul SUV cu propulsie electrica se remarca numaidecat prin partea frontala inspirata de ID.4, principala atractie reprezentand-o insa spatele, cu linia alungita a plafonului - exact ca in cazul unui coupe.

La interior - de cealalta parte a portierelor, pasagerii vor fi intampinati de un design minimalist, cu doua display-uri color si extrem de putine comenzi fizice, asa cum se intampla si in cazul celorlalte produse ale gamei ID.

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

Similar actualului Volkswagen ID.4, proaspat lansatul ID.5 nu ofera decat de un singur motor in versiunea de baza - cu intreaga putere livrata rotilor de pe puntea spate, daca mai trebuia cumva precizat. In schimb, varianta de top beneficiaza de doua unitati electrice si - drept urmare, un sistem de tractiune integrala in dotarea standard, potrivit unui comunicat.

Cat despre puterea maxima disponibila, viitorii clienti vor putea experimenta intre 174 si 299 de cai, in functie de optiunea aleasa, cu importanta mentiune ca fiecare configuratie cuprinde inclusiv o baterie de 77 kWh.

Pretul primului ID.5 de la Volkswagen nu reprezinta decat o mare necunoscuta in clipa de fata, insa respectivul mister va fi rezolvat - de ce nu, pe parcursul lunilor urmatoare, pana la finalul anului 2021. Singura certitudine consta in faptul ca nota de plata va depasi pragul de 37.415 euro, suma minima de achitat a SUV-ului ID.4 pe piata din Germania, evident.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze VW ID.5 si VW ID.5 GTX
mai multe