Un BMW X6 pentru iubitorii de electrice: Volkswagen prezinta oficial primul sau SUV Coupe pe baterii

Un BMW X6 pentru iubitorii de electrice: Volkswagen prezinta oficial primul sau SUV Coupe pe baterii
  • Un BMW X6 pentru iubitorii de electrice
  • Volkswagen prezinta oficial primul sau SUV Coupe pe baterii
Distribuie pe Facebook

Comercializat sub denumirea ID.5, respectivul autoturism a pregatit un sistem de propulsie cu unul sau doua motoare si pana la 299 de cai.

Prezentat publicului larg inca de la inceputul toamnei anului 2020, primul SUV cu propulsie electrica de la Volkswagen a primit de curand, chiar in cursul diminetii zilei de miercuri, 3 noiembrie, o noua versiune de caroserie. Este vorba, mai exact, despre o varianta cu alura de Coupe si denumirea ID.5, daca mai trebuia precizat.

Acompaniat de un pachet estetic familiar, cu actualul ID.4 reprezentand principalul punct de inspiratie atat la nivelul departamentului exterior, cat si de cealalta parte a portierelor, la interior, respectivul autoturism a pregatit un sistem de propulsie cu unul sau doua motoare in dotare, asa cum afirmam si in randurile anterioare.

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

Meniul specific versiunii cu alura de Coupe a primului SUV cu propulsie electrica de la Volkswagen debuteaza cu o aroma Pro de 174 de cai, lista cu optiuni pusa la dispozitia cumparatorilor continuand cu o configuratie Pro Performance de 204 cai. In ambele cazuri, livrarea puterii maxime se face catre rotile de pe puntea spate.

Intr-un final, noua varianta de caroserie ID.5 va mai oferi si o aroma GTX, capabila sa rezolve eterna problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in circa 6.3 secunde, datorita unui total de pana la 299 de cai, disponibil in compania tractiunii integrale, potrivit unui comunicat de presa.

Acelasi material mai anunta, printre altele, si prezenta unei baterii cu o capacitate de 77 kWh, indiferent de numarul motoarelor de sub capota, valoarea din dreptul autonomiei maxime depasind pragul de 500 de kilometri in anumite conditii. Pretul SUV-ului cu alura de Coupe si propulsie electrica nu reprezinta decat un mister.

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze VW ID.5 si VW ID.5 GTX
mai multe