Viitorul este aici: VW dezvaluie noile e-up si e-Golf

Viitorul este aici: VW dezvaluie noile e-up si e-Golf
  • Noile Volkswagen e-up si e-Golf debuteaza la Frankfurt Motor Show
  • Modelele sunt puse in miscare de un tren de rulare complet electric
  • Autonomia variaza intre 160 si 190 kilometri, in functie de automobil
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Golf R nu este singura surpriza pregatita de Volkswagen pentru editia din acest an a evenimentului Frankfurt Motor Show. Tot in cadrul salonului auto german, constructorul din Wolfsburg va mai dezvalui in premiera mondiala si noile e-up si e-Golf, modele care - asa cum o sugereaza si denumirea lor, sunt puse in miscare de un tren de rulare complet electric.

In cazul in care apuci sa faci o vizita editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, atunci afla ca standul germanilor de la Volkswagen nu trebuie ratat de nici un fel. Pe langa urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Golf R, compania de automobile din Wolfsburg va mai dezvalui in fata intregii planete, in premiera mondiala, si noile e-up si e-Golf - doua modele care, asa cum o sugereaza si denumirea lor, sunt puse in miscare de un tren de rulare complet electric. Iata insa, mai pe indelete, despre ce este vorba.

Volkswagen e-up!:

Volkswagen e-Golf si e-up

Disponibil exclusiv intr-o versiune cu cinci portiere, noul Volkswagen e-up! ascunde sub caroseria sa de dimensiuni reduse un motor electric ce produce aproximativ 82 cai putere si 210 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in circa 12.4 secunde, in timp ce viteza maxima nu depaseste 130 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste autonomia, versiunea electrica a automobilului german de clasa mini promite sa parcurga pana la 160 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei. Referitor la lista cu dotari oferite in standard, noul noul Volkswagen e-up! promite, printre altele, si lumini de zi inzestrate cu tehnologia LED, control automat al climatizarii si, nu in ultimul rand, sistem de navigatie.

Volkswagen e-Golf:

Volkswagen e-Golf si e-up

Asemeni versiunii electrice a modelului up!, si noul Volkswagen e-Golf va fi disponibil la vanzare exclusiv intr-o varianta echipata cu cinci usi. In cazul de fata insa, propulsia va fi asigurata de un motor electrice ce promite sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 115 cai putere si 270 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in 10.4 secunde.

De asemenea, versiunea electrica a automobilului german de clasa compacta mai gazduieste pe lista sa cu specificatii tehnice si o viteza maxima limitata la 140 kilometri pe ora, in timp ce autonomia ajunge pana la 190 de kilometri. In ceea ce priveste lista cu dotari oferite in standard, si de-aceasta data intalnim lumini de zi inzestrate de tip LED, control automat al climatizarii, sistem de navigatie, plus blocuri optice frontale inzestrate cu aceeasi tehnologie LED.

Informatiile oficiale se opresc pentru moment aici, germanii de la Volkswagen promitand insa ca vor veni in perioada urmatoare cu toate detaliile legate de pretul si disponibilitatea noilor e-up! si e-Golf.

Distribuie pe Facebook
mai multe