Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel. Cum arata versiunea de serie

Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel. Cum arata versiunea de serie
  • Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel
  • Versiunea de serie este asteptata pe strazi chiar anul acesta
  • Va exista si o configuratie cu doua motoare si AWD
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ale noului ID.4 sunt asteptate sa ajunga pe strazile Europei chiar inainte de sfarsitul acestui an.

La aproape patru luni dupa ce a fost surprinsa in teste, costumata in Opel, mult anticipata versiune de serie a conceptului Volkswagen I.D. Crozz a debutat in mod oficial. Pentru moment insa, materialele referitoare la masina ce urmeaza a fi comercializata sub denumirea de ID.4 se rezuma la doua fotografii ale unui exemplar usor camuflat, trei schite banale si la fel de putine detalii tehnice.

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, seria informatiilor publicate in urma cu doar cateva secunde debuteaza cu o autonomie totala de pana la 500 de kilometri, masurata dupa rigorile testelor WLTP.

Volkswagen ID.4 - Primele poze

Aceeasi versiune de serie a conceptului Volkswagen I.D. Crozz se mai poate lauda, de asemenea, si cu serviciile platformei modulare MEB, folosita chiar si de noul ID.3. Intr-un final, despre masina ce urmeaza a fi comercializata sub denumirea de ID.4 mai trebuie spus si ca va pune la bataie inclusiv o configuratie cu doua motoare electrice, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, evident.

In ceea ce priveste partea estetica, primele imagini date publicitatii scot la iveala un design similar, cu prize false de aer, diferite ornamente din plastic mat, dar si o banda iluminata menita sa uneasca blocurile optice.

Dupa cum precizam si anterior, mult anticipata versiune de serie a conceptului Volkswagen I.D. Crozz este asteptata sa-si faca aparitia pe strazile Europei inainte ca anul 2020 sa se incheie. Preturile de vanzare ale masinii ce urmeaza a fi comercializata sub denumirea de ID.4 raman un mister, insa le vor depasi cu siguranta pe cele ale noului ID.3 - acum nu mai ramane de vazut si cu cat.

Volkswagen ID.4 - Primele poze

Volkswagen ID.4 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen ID.4 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2020