Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor ar putea avea 396 de cai sub capota si 4x4 in standard

Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor ar putea avea 396 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor ar putea avea 396 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 5.0 secunde.

Dezvelit publicului larg acum mai bine de trei saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii aprilie, mult anticipatul Volkswagen ID.7 isi va intampina clientii, de-a lungul carierei, in multiple versiuni si configuratii. Printre numeroasele optiuni pe care nemtii planuiesc sa le ofere cumparatorilor isi va face loc, potrivit celor mai recente informatii si detalii acordate publicitatii, si o varianta de performanta GTX - respectiva aroma urmand sa se bucure de un sistem de propulsie format din doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare punte in parte.

Volkswagen ID.7 GTX - Prima poza

Programata sa debuteze cu ocazia editiei din acest an a evenimentului IAA Mobility, organizata in perioada 5-10 septembrie, ar putea plusa cu o putere maxima de 396 CP - conform unor surse familiare cu proiectul mentionat anterior, in paragraful de mai sus, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-o durata mai mica, de ce nu, de 5.0 secunde.

Meniul caracteristic autoturismului cu pricina va continua - daca aruncam o privire asupra celorlalte automobile comercializate si intr-o savoare GTX, precum ID.4, cu o pereche de spoilere fata si spate redesenate pentru o doza extra de sportivitate, cu un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase, o tapiterie speciala, cu detalii contrastante. Din peisaj nu vor lipsi - oarecum inutil de precizat, nici echipamentele premium, dupa cum este si cazul farurilor adaptive, cu matrice de LED-uri, dar si al scaunelor multifunctionale, cu incalzire, ventilatie, masaj.

Volkswagen ID.4 GTX - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (137) Poze Volkswagen ID.4 GTX - Galerie foto
mai multe