Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Fa cunostinta cu noul ID.7, modelul care inlocuieste celebrul Passat. Cum arata in realitate

Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Fa cunostinta cu noul ID.7, modelul care inlocuieste celebrul Passat. Cum arata in realitate
  • Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Fa cunostinta cu noul ID.7, modelul care inlocuieste celebrul Passat
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, chiar pe parcursul urmatoarelor luni, inainte ca si anul 2023 sa devina istorie, respectivul vehicul iar forma unui sedan cu alura de fastback si propulsie suta la suta electrica.

Anuntat cu doar sapte zile in urma - chiar la inceputul saptamanii trecute, primul ID.7 de la Volkswagen stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, autoturismul proiectat special pentru a inlocui versiunea cu patru portiere a gamei Passat se remarca numaidecat prin caroseria care combina detaliile specifice unui sedan traditional cu elemente de design inspirate de fastback-urile moderne. Daca vine vorba, in schimb, despre reteta caracteristica departamentului interior, viitorii cumparatori vor descoperi - odata ajunsi in cabina, si un display central masiv, cu o diagonala de 15 inch, instrumente de bord digitale etc.

Construit pe binecunoscuta platforma MEB, respectivul autoturism nu reprezinta - in clipa de fata, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii din punctul de vedere al motorizarilor disponibile, insa varianta de serie a prototipului ID. Aero ar putea pune la dispozitia clientilor sai atat o savoare cu 204 CP pe puntea spate, cat si o aroma sinonima cu 299 de cai putere, livrati de aceasta data, pentru un 0 - 100 km/h fulminant, ambelor punti.

Distribuie pe Facebook
mai multe