Volkswagen ofera pentru prima data in istorie masina asta! Cum arata in realitate

Volkswagen ofera pentru prima data in istorie masina asta! Cum arata in realitate
  • Volkswagen ofera pentru prima data in istorie masina asta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la peste 52.734 de euro, conform configuratorului local.

Prezentat publicului larg inca din toamna anului 2020, primul Volkswagen ID.4 din istorie se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta de performanta GTX.

Anuntata acum aproape doua luni, chiar in ultima saptamana din aprilie, masina cu pricina ofera doua motoare electrice si o putere maxima de pana la 299 de cai, dupa cum precizam si anterior.

Meniul specific primului Volkswagen ID.4 GTX din istorie continua cu un sistem de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 6.2 secunde. Viteza de top este limitata electronic la 180 de kilometri pe ora.

Daca vine vorba, in schimb, despre autonomie, noua masina promite sa parcurga pana la 480 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei litiu-ion, cu capacitatea neta de 77 kWh, din dotare.

Cat despre aspectul estetic, versiunea de inalta performanta GTX se diferentiaza de celelalte variante ale primului Volkswagen ID.4 din istorie prin mai multe detalii restilizate pentru o doza extra de sportivitate. Atat la exterior, cat si la interior.

Nota de plata a respectivei masini porneste, pe piata din Romania, de la 52.734 de euro, iar lista cu dotari si echipamente standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri, printre altele.

Fara vreun cost suplimentar sunt oferite si setul de jante pe 20 de inch, scaunele fata incalzite, bancheta spate rabatabila asimetric. Primul Volkswagen ID.4 GTX din istorie se mai bucura si de ceasuri de bord digitale, iluminare ambientala etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe