4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Permis suspendat

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Permis suspendat

Am luat un radar pe bd. Timisoara cu 103 km/h , am semnat procesul verbal, am fost la judecatorie am luat permisul inapoi si pe 25 decembrie urmeaza prima infatisare.Eu imi castig oarecum existenta cu ajutorul permisului, nu am mai avut nici o supendare de permis pana aum, si as vrea sa aflu cam care ar fi sansele mele cele mai bune sa scap cu cat mai putina perioada supendata sau chiar deloc. Permisul mi-a fost suspendat pe 3 luni cu posibilitate de reexaminare.Mai este acum valabila reexaminare ? merita un avocat, ma poate ajuta cu ceva ? am cum sa scap fara suspendare, eventual doar cu punctele fara a intra in vigoare abaterea de 50km/h peste limita legala ?Care credeti ca e cea mai buna varianta ?
A intrebat ceoby (290 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Dpdv legal reexaminarea se va face 15 zile dupa constatare.
Daca nu ai abateri inainte de asta,cel mai bine e sa iti cauti un avocat,tinand cont ca ai semnat procesul verbal.
Radarul te-s si filmat?Adica politia are inregistrarea?
+2 voturi
A raspuns ceoby (290 puncte) acum 12 ani viteza a fost dicata din masina cu radar , nu stiu daca am fost filmat/inregistrat. Am mai auzit o ipoteza ca atunci cand incepe procesul permisul mi-l vor suspenda din nou insa pot cere o dovada pana la terminarea procesului. A mai intentat cineva vreun proces?

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Da poti cere o dovada inlocuitoare din cate stiu e valabila pentru 15 zile.
+2 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Cat timp procesul este pe rol in baza unui certificat de grefa luat de la judecatorie poti reinnoi acea dovada,cunosc un prieten care a muscat-o ca si tine,a durat procesul cca  1 an si jumatate dar in final a 3 luni pe dreapta cuminte,nu mai poti beneficia de reducerea la 1 luna cu reexaminare din pacate.
0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Poti sa-ti iei avocat si sa te judeci cu ei, dar te costa cat nu face, plus ca ai toate sansele ca la sfarsitul procesului sa stai pe bara oricum. Mai bine mergi la reexaminare si nu te complici.