4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > De ce consuma asa mult?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce consuma asa mult?

Salut,am un vw golf mk3 gt (motor 1.8)colour concept din 1995 cu mfa,parerea mea e ca are un consum prea mare,pe loc computerul imi arata 1.9,in afara mai rar 9 si in rest tot urca,poate ma puteti ajuta cu o idee,multumesc!
A intrebat andronache5 (330 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani nu cred ca,consumul pe care til arata calc de bord este cel real..tot posibilu este ca acesta sa fie dereglat.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani verifica sondele lambda
0 voturi
A raspuns bmw-e46-136 (6,910 puncte) acum 11 ani Salut!lasa compiuterul de bort........si calculeaza-ti tu consumul,asa esti cel mai sigur de consumul masinii.
Majoritatea masinilor nu dau exact consumul.
EX:eu am e46 2000d,consum calculator traseu it-ro viteza medie 75km/h cnsum mediu 4.4%.consumul calculat de mn(de 3 ori in 3 tari)4.7%.la mn e mica marja de eroare insa la tine poate fi mai mare.
Poti merge sa verifici si sondele,filtru aer,sa cureti clapeta de accelerare dar mai intai calculeaza-ti u consumul.
BAFTA SI REVINO CU REZOLVAREA
0 voturi
A raspuns andronache5 (330 puncte) acum 11 ani Salutare din nou,masina nu o am de foarte mult timp,am schimbat sonda lambda pentru ca ajunsese sa nu se mai deplaseze masina de pe loc,dar nici un semn la consum,tin sa precizez ca masina nu a fost una din cele mai ingrijite,ma gandesc la filtru de benzina si apropo cand o pornesc trebuie sa I dau "2chei"ca motorul sa functioneze bine,am impresia ca nici nu trage prea bine tinand cont de marimea motorului,am uitat sa zic ca nu mai are nici catalizator,e posibil sa "deruteze"sonda lambda?va multumesc din nou pentru implicare!
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Da odata ce scoti catalizatorul masina consuma mai mult deoarece nu mai are o contrapresiune si noxele ies imediat!
Sonda lambda ai pus noua sau second?
Parerea mea e ca in afara ar trebui sa scoti lejer 7-8%!
Cu fumul cum e alb/albastrui?
Consumabilele au fost schimbate?
0 voturi
A raspuns andronache5 (330 puncte) acum 11 ani Salut,sonda lambda e second,consumabilele nu au fost schimbate inca,fum scoate dar foarte putin la pornire,in rest nu.