4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Se consuma repede apa la motor...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se consuma repede apa la motor?

tot timpul mi se duce apa de la motor, chiat si la un drum de 14 km in oras mi se termina apa din vas, si faza e ca nu stiu unde se duce ca nu vad nici o picatura sub masina si nici in bord nu imi arata ca se incalzeste motorul sau nu are apa la motor.....masina e un mitsubishi carisma motor 1.9 td
A intrebat ruch0 (3,820 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bestideal (380 puncte) acum 11 ani apa care se duce din vas nu o sa o vezi pentru ca se duce pe esapament. s-ar putea sa ai chiuloasa sparta. te pot ajuta cu o constatare la masina. detin un service auto. 0760510725
+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani verifica in primu rand joja vezi sa nu ti-o bage in ulei! daca nu ajunege in ulei uite-te pe motor pe la flansele acelea care vin prinse de bloc si pleaca furtunele mai departe de obicei se sparg alea si apa iti curge pe bloc si se evapora daia nu vezi nimik sub masina! uita-te pe bloc dupa urme de rugina sau coroziune !
+2 voturi
A raspuns ruch0 (3,820 puncte) acum 11 ani mam uitat unpic si am strans de furtunuri si am vazut k imi este dusa garnitura de la termostat de apa care trimite apa in radiator...si pe acolo imi curge..
o sa ma duc sa schimb garnitura....

Comentarii:

A comentat cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani vezi ca in general se strica cotu ala cu tot de la caldura crapa !asa ca ial cu totu ca nu e scump 20-30ron!