4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > Blow off pe Clio 1.5?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Blow off pe Clio 1.5?

Salut!

As fii curios daca se poate pune blow off pe un Clio de 1.5 din 2004.Am turbina noua pe el.in principiu o vreau pentru sunet dar si pt performante.Fara fluiere pe toba va rog ca nu vreau sa o dau in cocalarii.Daca se poate si un pret aproximativ m-ar interesa.

Multumesc!
A intrebat ValySK (2,250 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani

editat de coostta acum 11 ani

turbina noua pe cielo 1.5 ?????
( clio.am citit in repezeala )

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Turbina noua pe clio,nu pe cielo.
A comentat coostta (39,490 puncte) acum 11 ani scz stefan din graba nu am citit bine :)

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani salut uite aici cei de la www.srz.ro au de toate, http://www.srz.ro/pagini/Blow%20off.htm   dai putin in jos pana vezi    BOV TURBO REV Diesel + Electronica universal      s-au poti folosi ctrl+f si dai copy paste, asta din titlu e 225 de euro mai este si de la HKS cu 555 de euro, deci preturile variaza

Alte raspunsuri: (5)

–5 voturi
A raspuns looshian (2,120 puncte) acum 11 ani BOV se poate pune pe diesel..nu ajuta cu nimic (e doar de fite) si din cauza ca nu exista vacum la diesel..BOV este actionata electric de un buton care este actionat de pedala de acceleratie... daca nu ma insel clio tau e 1.5dCi ...nu Tdi... e common rail ...si in concluzie nu are turbina... nu poti pune BOV pe un dCi ...si nici pe tdi nu are ce cauta.

Comentarii:

A comentat ValySK (2,250 puncte) acum 11 ani Cum am mai spus o vreau pentru sunet!
0 voturi
A raspuns ValySK (2,250 puncte) acum 11 ani @looshian daca tot esti tu asa inteligent imi poti spune si mie ce esti "melcul' ala?pe care eu cu mainele mele l-am montat,cumparat,fotografiat!
Imi pare rau ca nu am o poza mai in detaliu.

Imagini atasate

+2 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Looshian ca sa sti pentru cultura ta generala : Renault Clio 1.5dci are turbina (ca si loganul 1.5 dci din ace perioada) cu geometrie invariabila ! Dar e posibil, ca acum dupa ce a schimbat-o sa isi fi pus ceva mai nou cu geometri variabila, adica un plus de 10-15 CP!

Da pentru sunet parerea mea este ca se merita!
+3 voturi
A raspuns looshian (2,120 puncte) acum 11 ani nu cred ca am omorat pe nimeni ! am gresit partial raspunsul ... nu trebuie sa-mi sariti in cap cu injurii. puteti corecta un om care greseste si intr-un mod civilizat ! "Nu e rusine sa te nasti prost, e rusine sa mori prost!" - Dostoievski .. cand salta astia pretul benzinei si maresc taxa auto va faceti mic ... dar in rest repede mai sariti ...scuze de off-topic
0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani frate pana la urma SUNA BINE ?

Comentarii:

A comentat ValySK (2,250 puncte) acum 11 ani Nu l-am pus inca...mai am de facut cate ceva pe la masina.Acum 3 sapt am scos-o din service am schimbat diverse piese pe la motor iar acum trebuie reglat si el sa mearga bine.Si mai am de strans bani!:)Am gaura in buget momentan.