Niciun producator nu mai ofera asta. Stopurile noului Q5 facelift anunta inclusiv masina din spate cand este prea aproape

Niciun producator nu mai ofera asta. Stopurile noului Q5 facelift anunta inclusiv masina din spate cand este prea aproape
  • Dotare optionala
  • Premiera pentru un model de serie
  • Functie de proximitate pentru a spori siguranta pe sosea
Distribuie pe Facebook

Audi detaliaza intr-un clip video stopurile cu tehnologie OLED ale noului Q5 facelift. Acestea sunt echipate inclusiv cu o functie de proximitate pentru a creste siguranta pe sosea.

Constructorul din Ingolstadt a publicat in urma cu fix o luna primele informatii si imagini cu noul Q5 facelift. SUV-ul a primit cateva imbunatatiri minore de design dar si o noutate pe care nu o mai ofera niciun producator de automobile pe un model de serie.

Este vorba despre stopurile cu tehnologie OLED, mai dinamice ca oricand. Acestea nu numai ca au functiile obisnuite dar si "comunica" cu ceilalti participanti la trafic.

Mai exact, stopurile OLED ale noului Audi Q5 facelift sunt echipate cu asa-numita functie de proximitate. Toate elementele stopurilor se aprind atunci cand un vehicul se apropie la mai putin de doi metri si masina stationeaza.

Stopuri OLED Audi Q5 facelift

Nemtii vor sa duca si mai departe personalizarea stopurilor prin integrarea unor simboluri de avertizare, insa aceasta inovatie necesita inca mai multe aprobari legislative.

Asa cum era de asteptat, stopurile sunt incluse pe lista cu dotari optionale insa Audi stie cum sa-i faca pe clienti sa le aleaga. Spre exemplu, acestea din urma pot alege trei semnaturi luminoase diferite, inclusiv animatii pentru functiile Coming Home si Leaving Home.

Dar mai bine da play clipului video de mai jos sa le vezi in actiune.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2020