Mercedes a gasit ac de cojocul Tesla. Noua masina e testata alaturi de Model S si Model 3

Mercedes a gasit ac de cojocul Tesla. Noua masina e testata alaturi de Model S si Model 3
  • Mercedes a gasit ac de cojocul Tesla
  • Noua masina e testata alaturi de Model S si Model 3
Distribuie pe Facebook

Viitorul automobil ar urma sa debuteze oficial abia in cursul anului 2021, daca totul decurge conform planurilor actuale.

Anuntata chiar la sfarsitul acestei primaveri, in urma cu aproximativ doua luni, cea mai noua generatie a legendarei Clase S de la Mercedes-Benz va fi oferita spre comercializare in nenumarate versiuni de motorizare. Si daca unii vor sari in aer de bucurie la auzul vestii ca viitorul automobil de mare lux al companiei din Stuttgart va beneficia in continuare de o unitate cu 12 cilindri in V, ei bine... altii vor multumi divinitatii pentru sistemul de propulsie electric disponibil in premiera absoluta.

Mercedes EQS - Poze spion

De altfel, despre varianta EQS este vorba si in materialul de fata, mult anticipata limuzina pe baterii iesind de curand in teste alaturi de un duo surprinzator, format din actualele sedan-uri Tesla Model S si Model 3.

Fotografii spion au reusit sa surprinda, in diferite cadre, intalnirea celor trei masini cu propulsie electrica, iar imaginile cu pricina fac acum inconjurul internetului. Spre dezamagirea primului Porsche Taycan din istorie, care a fost lasat pe dinafara de versiunea de productia a conceptului Mercedes Vision EQS - automobil prezentat oficial in toamna anului 2019, cu ocazia faimosului Salon International organizat la Frankfurt intre 10 si 22 septembrie - si echipa de ingineri din spatele acesteia.

Revenind la mult anticipata limuzina pe baterii a companiei din Stuttgart, ultimele informatii anunta o configuratie cu unul sau doua motoare, plus o autonomie de peste 700 de kilometri pentru varianta de top.

Mercedes EQS - Poze spion

Mercedes EQS - Poze spion

Sursa Foto: Teslarati

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes EQS - Poze spion
mai multe