Nu se teme de competitia cu S-Class. Noul A8 scoate din maneca cel mai important AS al sau

Nu se teme de competitia cu S-Class. Noul A8 scoate din maneca cel mai important AS al sau
  • Noul A8 anunta o platforma realizata in mare parte din aluminiu
  • Din constructia limuzinei Audi nu lipseste nici plasticul ranforsat cu carbon
  • Premiera mondiala este programata pentru data de 11 iulie
Distribuie pe Facebook

Chiar daca are de infruntat trei rivali mai puternici ca oricand, noul Audi A8 nu ia in calcul decat pozitia de lider a segmentului destinat limuzinelor de lux.

Dupa sapte ani de activitate si cateva sute de mii de exemplare vandute la nivelul global, actualul A8 este pe cale sa paraseasca linia de productie a companiei Audi.

O noua generatie a celebrei limuzine germane de lux va debuta oficial la data de 11 a lunii iulie, cu ocazia unui eveniment special organizat in orasul Barcelona.

Potrivit primelor informatii date publicitatii de compania Audi, viitorul A8 va fi construit pe o platforma realizata in mare parte - deloc surprinzator - din aluminiu.

Noul Audi A8 - Primele poze

Asemeni rivalului sau de la BMW, modelul Seria 7 in speta, noua limuzina germana de lux va adopta inclusiv elemente din magneziu sau plastic ranforsat cu carbon.

Multumita imbunatatirilor aduse faimoasei arhitecturi Audi Space Frame, urmatorul A8 promite acum o rigiditate torsionala mai mare cu 25 de procente.

Cea de-a patra generatie a limuzinei germane de lux nu va fi insa doar mai manevrabila comparativ cu modelul actual, lansat pe piata in anul 2010.

Tot conform materialelor publicate de oficialii Audi, noul A8 va fi ceva mai generos si din punctul de vedere al spatiului oferit - in special ocupantii locurilor spate.

Noul Audi A8 - Primele poze

In ceea ce priveste departamentul vizual, ultimele imagini spion indica posibilitatea ca viitoarea limuzina germana de lux sa bifeze o 'simpla' evolutie la exterior.

Reteta interioara ramane, pentru moment, un mare mister, dar adevarul este ca noul Audi A8 are nevoie de imbunatatiri serioase pentru a tine pasul cu competitia.

La nivel de motorizari, anumite voci discuta despre aparitia unui V10 TDI de 500 CP, care ar transforma limuzina germana in cel puternic model diesel din lume.

Sistemul de propulsie hibrid este si el, de asemenea, luat in calcul, in timp ce fanii unitatilor pe benzina vor avea la dispozitie pana la 565 CP, spun zvonurile.

2018 Audi A8

2018 Audi A8

2018 Audi A8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Audi A8 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2017