Alexandra Marinescu, reprezentata de PMRacing

Alexandra Marinescu, reprezentata de PMRacing
Distribuie pe Facebook

Cea mai promitatoare tanara kartista din Romania, Alexandra Marinescu, va beneficia in sezonul 2012 de serviciile PMRacing. Alexandra este favorita clasei Mini din Campionatul National de Karting, reusind sa obtina in sezonul precedent titlul de vicecampioana. In acest an competitional comunicarea si imaginea Alexandrei vor fi gestionate de PMRacing inca de la prima etapa, care se va desfasura in acest sfarsit de saptamana la Bucuresti.

Despre PMRacing

PMRacing s-a nascut ca raspuns la nevoia de mediatizare a practicantilor sportului cu motor din Romania. La bazele companiei stau persoane cu experienta in presa centrala si in marketingul bazat pe sportul cu motor. Colaborarile internationale in domeniul sportului cu motor, precum si dorinta de a atrage companii puternice si opinia publica in directia curselor motorizate fac din PMRacing cel mai ambitios proiect de PR din sportul romanesc.

Staff-ul PMRacing este format din persoane pasionate de sportul cu motor care s-au specializat in domenii cheie. Este vorba despre jurnalisti de motorsport care cunosc foarte bine fenomenul, in toata profunzimea sa. Acestora li se adauga oameni de marketing care au lucrat la promovarea unor proiecte importante in domeniu, atat in Romania cat si in strainatate. In acest sens, PMRacing are toate ingredientele pentru a promova eficient si coerent orice sportiv interesat.
Distribuie pe Facebook
mai multe