Alexandra Marinescu, teste cu Danilo Rossi la final de an

Alexandra Marinescu, teste cu Danilo Rossi la final de an
Alexandra Marinescu isi pregateste cu foarte mare atentie debutul de anul viitor din Winning Series of Karting - cea mai importanta competitie europeana rezervata pilotilor de karting.
Distribuie pe Facebook

In perioada 1 - 2 noiembrie, Alexandra s-a aflat pe circuitul Arce, din Italia, cu puternica echipa a lui Danilo Rossi. Pista este amplasata la jumatatea distantei dintre Roma si Napoli si este pista de casa a lui Danilo Rossi, de 5 ori campion mondial de karting si proprietar de echipa.

Acesta a fost cel de al treilea test al Alexandrei cu teamul italian, dupa cele din lunile august si octombrie. La fel ca si in primele doua aparitii, tanara din Craiova a impreisonat pe toata lumea aflata la fata locului.

Alexandra a lucra pe parcursul celor doua zile exclusiv cu Danilo Rossi, care a ajutat-o sa inteleaga cum se face carburatia pe karturile de la clasa KF3. Acesta era minisul Alexandrei, care pana acum, la clasa Mini, nu avea nevoie sa isi faca singura carburatia motorului.

Evolutia Alexandrei a fost apreciata de toti jurnalistii specialisti prezenti pe circuit, care vad in ea o posibila castigatoare de etapa anul viitor in Winning Series of Karting

"Acest test a concluzionat o perioada foarte incarcata pentru mine. Rezultatele au fost bune si foarte bune, pe orice tip de circuit si in orice fel de conditii. Asta imi da incredere ca anul viitor voi reusi sa ma lupt de la egal la egal cu cei mai buni piloti din WSK", a declarat Alexandra Marinescu.

Mai multe informatii in timp real despre participarea Alexandrei Marinescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2012