Cum se pot obtine la buget 17.490 de lei in 4 minute daca politia nu ar dormi

Cum se pot obtine la buget 17.490 de lei in 4 minute daca politia nu ar dormi
  • Politia Rutiera nu este interesata sa fluidizeze traficul
  • Intersectiile din capitala sunt blocate aproape in permanenta
  • Depasirea coloanei, cel mai bun mijloc de a acorda amenzi
Distribuie pe Facebook

Va spuneam ieri despre Politia Rutiera care este pur si simplu inexistenta. Inca avem aceasta parere si, din pacate, agentii de la rutiera prefera somnul in loc sa activeze in zone aglomerate si sa acorde amenzile pe care le merita soferii din Bucuresti. Iata aici un exemplu de situatie in urma careia la buget ar trebui sa se stranga o suma frumusica din amenzi.

In caz ca nu stiai, daca depasesti coloana de la semafor care stationeaza, mai ales pe sina de tramvai delimitata de bordura, iti va fi retinut permisul pentru o perioada de 30 de zile + amenda si puncte de penalizare. Cu toate astea, asa cum ne arata si filmuletele de mai jos, aceasta practica este una des intalnita in traficul din Bucuresti.

Pai cum sa nu fie, daca nu exista cat vezi cu ochii un agent de la rutiera care sa aplice legea? Cum sa treci pe rosu daca niciun politist nu s-a sinchisit vreodata sa-ti dea amenda? Singurul motiv pentru care traficul este asa cum il vedeti mai jos, asa de haotic, cu atat de multe accidente si victime, este faptul ca politia rutiera nu-si face treaba. Punct. Nu infrastructura, nu educatia si nici alte motive pe care unii dintre voi le-ati crede fezabile...

Dar, in caz ca inca le luati apararea sefilor din MAI care nu sunt capabili sa se organizeze si sa fluidizeze traficul si sa educe soferii prin amenzi si permise suspendate, urmariti aceste filmulete. Cine vede vreun politist, primeste o bere!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Legislatie Auto DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2015