Se intampla in Romania! Un barbat, acuzat ca si-a furat propria masina

Se intampla in Romania! Un barbat, acuzat ca si-a furat propria masina
Chiar daca la prima privire pare ceva ilegal, gestul unui om din Campulung Moldovenesc ar trebui sa fie un exemplu pentru multa lume. Si asta pentru ca reprezinta cel mai bun exemplu ca firmele care ridica masinile parcate ilegal, sunt abuzive. Dar cu toate ca si-a "furat" propria masina, care de fapt fusese furata "legal" de firma de ridicare, i-a adus un dosar penal.
Distribuie pe Facebook
Un batran in varsta de 71 de ani este cercetat de politie, fiind acuzat ca si-a furat propria masina de la firma care i-a ridicat-o pentru parcare neregulamentara.
Incidentul s-a petrecut pe in municipiul Campulung Moldovenesc, acolo unde de cateva luni autoritatile locale au incheiat un parteneriat cu o firma, pentru a ridica masinile oprite/parcate neregulamentar.
Proprietarul masinii, Gavril C., in varsta de 71 de ani, a declarat ulterior ca intrase in policlinica pentru cateva minute, iar la intoarcere masina ii disparuse, informeaza Monitorul de Suceava.
Cand a aflat ca masina i-a fost ridicata pentru parcare neregulamentara, septuagenarul, insotit de o ruda, s-a dus la punctul de lucru al firmei si, profitand de faptul ca usa nu era incuiata, iar dispecerul restituia un alt autoturism ridicat, s-a urcat la volan si a dus a fost.

In caz contrar, ar fi trebuit sa achite o taxa de ridicate, in valoare de cateva sute de lei. Administratorul societatii cu pricina a sunat la politie si a reclamat evenimentul, fiind intocmit dosar penal pentru furt calificat si violare de domiciliu.

Sursa: click.ro



Distribuie pe Facebook
mai multe