SOFERI, LASATI NAIBII ALCOOLUL LA VOLAN! Despagubire de 1,5 milioane de Euro pentru o femeie lovita pe trecerea de pietoni

SOFERI, LASATI NAIBII ALCOOLUL LA VOLAN! Despagubire de 1,5 milioane de Euro pentru o femeie lovita pe trecerea de pietoni
Din nefericire, Romania este o tara a nimanui. O tara in care politicienii fura tot si nu dau nimic, o tara in care smecherii isi insusesc insule, lacuri, pamanturi sau case fara drept, o tara in care trebuie sa moara 70 de oameni arsi ca sa se schimbe ceva. Din pacate, nici decesul oamenilor din Colectiv nu a schimbat nimic: e acelasi guvern, aceeasi oameni, aceleasi legi si aceeasi coruptie. Probabil ca nici aceasta despagubire de 1,5 milioane de Euro nu-i va face pe soferi sa circule mai responsabil.
Distribuie pe Facebook

Stirea aceasta este una extrem de trista. Pentru ca vorbim de pierderi de vieti si de rani pe viata. Totul, din cauza unui sofer absolut idiot, dement, inconstient, care s-a urcat beat la volan. Un sofer care a facut numai 2 ani de puscarie pentru ca a omorat oameni, fiind sub influenta alcoolului.

Aceasta poveste trista incepe in 2015 cand, in localitatea Cristian din jud. Brasov treceau pe trecerea de pietoni doi soti, dintre care femeia era gravida in 8 luni. Soferul, Liviu Neculicioiu, functionar la Primaria comunei Cristian, conducea beat-mort un autoturism care a lovit-o pe femeia gravida ce circula regulamentar pe trecerea de pietoni. In urma acestui accident femeia a intrat in coma si a ramas in stare neuro-vegetativa. Din nefericire, bebelusul si-a pierdut si el viata din cauza traumelor dupa 2 zile la Maternitatea Brasov.

Totul, pentru ca un dobitoc s-a urcat la volan beat. Si din sofer s-a transformat in betiv. Si din betiv in criminal.

In urma acestui incident tragic, sotul femeii i-a dat in judecata compania de asigurari Euroins si pe sofer. Instanta a decis ca victima, reprezentata de sotul sau, trebuie sa primeasca 1,5 milioane de Euro despagubiri pentru daune morale. De parca toti banii din lume l-ar putea readuce pe copil in viata sau pe mama in stare sanatoasa...

Din pacate, sentinta nu este definitiva si poate fi contestata la instanta superioara, asa cum se intampla in Romania. Dar daca soferul netrebnic, Liviu Neculicioiu si reprezentantii companiei Euroins au o urma de decenta si obraz, nu mai lungesc calvarul familiei si le acorda despagubirile pe loc. Poate cu ajutorul acestor bani, cu ajutor din strainatate, de la clinici specializate, femeia isi va reveni si in scurt timp vor avea un alt copil.

Cat despre acest sofer care a stat in puscarie numai 2 ani si 4 luni, eliberat anul acesta, nu putem spune mai nimic. Decat ca nu a primit nici pe departe ce ar fi meritat. Avea o alcoolemie de 1,70 grame/litru de alcool pur in sange. Si cu toate astea s-a urcat la volan. Speram ca toti cei care au citit pana aici sa fi invatat ceva ca sa evite asemenea tragedii pe viitor, chiar daca le trece prin cap ca "ei sunt smecheri, lor nu li se poate intampla".

Distribuie pe Facebook
mai multe