Soferii incep sa-si piarda Firea: pasajul de la Piata Sudului va fi finalizat prin 2018

Soferii incep sa-si piarda Firea: pasajul de la Piata Sudului va fi finalizat prin 2018
  • Primul termen era in toamna lui 2015
  • 31 decembrie 2018, noul termen de finalizare
  • Soferii continua sa se enerveze la Piata Sudului
Distribuie pe Facebook

Soferii care locuiesc in sudul capitalei stiu prea bine ce inseamna un trafic de cosmar din cauza lucrarilor la pasajul Piata Sudului care au inceput acum doi ani si trebuiau sa se incheie in toamna anului trecut. Ei bine, dupa ce a fost amanat deja de cateva ori, noul termen mentionat de Firea este 31 decembrie 2018.

Primesti finantare de la UE ca sa faci un pasaj, dar ti se impune un anumit termen. Nu esti in stare sa-l respecti, pentru ca faci contracte cu firme dubioase ale nepotului de primar care baga banul la buzunar si nu face nimic. Firmele intra in faliment, evident, dupa ce au incasat banul, lucrarile se sisteaza si termenul e depasit. Dupa care, Uniunea Europeana iti cere banii inapoi ca nu ai fost in stare sa faci lucrarea. Cam asa stau lucrurile si cu pasajul Piata Sudului care trebuia finalizat acum aproape un an.

Problema este ca cetatenii sunt cei care platesc pentru incompetenta alesilor si pentru obiceiul de a fura toti banii publici sau din finantari europeene. Pentru ca acum, primari va trebui sa plateasca din banii de la buget continuarea lucrarilor, dar si despagubirile catre Uniune. Unde mai pui ca toti primarii si toti politicienii mint de ingheata apele.

In prezent, Primaria Bucuresti spune ca lucrarile de la pasaj sunt terminate in procent de 53,63%, asta dupa ce acum o luna, tot primaria era cea care ne mintea cu nerusinare ca lucrarile au ajuns la 80% si ca proiectul este in grafic pentru respectarea noului termen de finalizare care era in toamna acestui an. Ei bine, numai baliverne si minciuni, asa cum ne-au obisnuit politicienii acestia de nimic.

Acum, doamna Firea, noul Primar General al capitalei, a spus ca lucrarile au un nou termen. E vorba de 31 decembrie 2018, adica peste 2 ani si ceva. Ca sa fie totul rotund si lucrarile sa se dubleze fata de termenul initial. Insa nu trebuie sa ne mire daca urmeaza un nou contract cu o firma detinuta de un smecher cu relatii in PSD care, dupa ce va incasa banul, va intra in insolventa. Si noul termen de la finele lui 2018 se va transforma, cine stie cand, in 2020, 2045 sau, de ce nu, ca doar nu dau de la ei primarii, chiar 2100. Poate nepotii copiilor nostri se vor bucura de un traseu liber pana in sudul Bucurestiului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Legislatie Auto DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2016