'2017 va fi anul nostru'. Anuntul facut de Opel in urma cu numai cateva minute

'2017 va fi anul nostru'. Anuntul facut de Opel in urma cu numai cateva minute
  • Opel lanseaza anul viitor sapte noi automobile
  • Trei dintre acestea vor face parte din familia Insignia
  • Germanii mai pregatesc si doua crossovere
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au mai ramas circa sapte saptamani pana la venirea noului an, oficialii Opel s-au grabit sa anunte inca de astazi planurile pe care compania germana le are pentru 2017.

Generatia cu numarul doi a modelului Insignia nu este singura noutate pregatita de compania Opel pentru anul viitor. Ba dimpotriva.

Pe langa noua propunere de clasa medie, care va avea parte de trei versiuni de caroserie si rivali precum Ford Mondeo, Renault Insignia sau Volkswagen Passat, germanii vor mai lansa in 2017 si un crossover subcompact.

Unul pe nume Crossland X, comercializat alaturi de Mokka X si insarcinat cu misiunea de a face uitat monovolumul Meriva.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, automobilul cu pricina va utiliza platforma modelelor 2008 si C3 Picasso - de la Peugeot, respectiv Citroen, peste care va sta o caroserie influentata de minicarul Adam.

Tot anul viitor, compania Opel mai planuieste sa introduca pe piata si un crossover compact cu arhitectura de Peugeot 3008.

Numele lui ramane un mare mister, exceptand faptul ca din denumire nu va lipsi indicativul X. Stim, de asemenea, ca acest automobil nu va inlocui niciun alt model care se regaseste in prezent in gama producatorului german.

Intr-un final, showroom-urile Opel vor mai gazdui in varianta 2017 si compacta cu propulsie complet electrica Ampera-e.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris intre 1 si 16 octombrie, modelul in cauza promite o autonomie totala de peste 500 de kilometri multumita motorului de 204 CP alimentat de baterii LG.

Adaugam pe lista si si o noua versiune a utilitarei Vivaro, iar 2017 se anunta a fi anul Opel. Fara niciun fel de dubiu.

Distribuie pe Facebook
mai multe