A dat sute de mii de euro pe noul SUV de la Rolls-Royce, dar nu a obtinut efectul dorit. Toti zic ca arata ca un TAXI

A dat sute de mii de euro pe noul SUV de la Rolls-Royce, dar nu a obtinut efectul dorit. Toti zic ca arata ca un TAXI
  • Al doilea exemplar Cullinan a ajuns in Kuwait
  • Este finisat intr-o nuanta de negru
  • Motorul V12 dezvolta 563 de cai si 850 NM cuplu
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare Rolls-Royce Cullinan incep sa ajunga incet incet la viitorii proprietari, care au scos din buzunare cateva sute de mii de euro bune pentru a pune mana pe primul SUV din istoria brand-ului britanic. Dar nu toti au fost inspirati cand si-au configurat masina.

Britanicii de la Rolls-Royce au lansat in urma cu cateva saptamani primul SUV din istoria companiei, pe care l-au botezat Cullinan dupa cel mai mare diamant descoperit vreodata. Asa cum era de asteptat, acesta este un mastodont de peste 2 tone, foarte luxos si mai ales opulent.

Rolls-Royce Cullinan

Insa rivalul lui Bentley Bentayga este totodata si puternic, pentru ca sub capota ascunde un propulsor V12 twin-turbo de 6.75 litri, capabil de 563 de cai putere si 850 Nm cuplu. Tractiunea este integrala, iar o transmisie automata se asigura ca puterea este directionata cat mai eficient catre asfalt.

Rolls-Royce Cullinan

Interiorul este o opera de arta, cu materiale si finisaje de cea mai buna calitate, ornamente din lemn si chiar metale pretioase daca te tine buzunarul, tehnologie de ultima ora si tot confortul pe care ti-l poti imagina.

Rolls-Royce Cullinan

Exteriorul...ei bine, echipa de creatie se putea descurca mai bine. Rolls-Royce a tinut neaparat ca noul Cullinan sa aiba un design specific, insa produsul final a starnit reactii contradictorii printre fani si specialisti deopotriva. Unii zic ca arata bine, altii ca seamana cu un taxi londonez, cu garda mai inalta la sol.

Rolls-Royce Cullinan

Privind exemplarul din aceste imagini, tindem sa fim de acord cu cei din urma. Desi negrul este o nuanta clasica, sofisticata, discreta, nu merge mai deloc cu formele noului Cullinan. Este un detaliu care poate nu conteaza pentru proprietarul din Kuwait care tocmai l-a primit si a dat peste 300.000 de euro pe el.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2018