A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu noua Skoda Kodiaq

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu noua Skoda Kodiaq
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Imagini de pe linia de asamblare cu noua Skoda Kodiaq
Distribuie pe Facebook

Disponibila - spre vanzare, la preturi care pornesc de la suma de 45.500 de euro, respectiva masina de segment D va pune la dispozitia viitorilor sai cumparatori o gama variata de motorizari. Compusa din propulsoare pe benzina, motorina si - nu in ultimul rand, electrificate.

Prezentata lumii intregi acum mai bine de 15 saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui octombrie, cea de-a doua generatie a celebrei Skoda Kodiaq a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii popularei companiei cehe au dezvaluit recent - chiar pe parcursul acestor zile, ca au demarat productia de serie a autoturismului in cauza, proces ce se desfasoara la fabrica din Kvasiny.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Construita pe o versiune mult imbunatatita a binecunoscutei arhitecturi modulare MQB - asa cum se intampla si cu noua Skoda Superb, reteta cu pricina debuteaza cu lungimea de aproape 4.76 metri, la care se adauga, la capitolul Dimensiuni, inclusiv un ampatament de 2.791 de milimetri, se mai precizeaza in cadrul unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate. Potrivit documentului mentionat si anterior, meniul caracteristic faimosului model de segment D continua cu o gama variata de motorizari termice, unele pe benzina, altele pe motorina, de 2.0 litri, cu pana la 204 CP in echipare, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

De la orizont nu vor lipsi - ba dimpotriva, am putea spune si nu am glumi, gresi sau exagera cu nimic, nici propulsoarele electrificate, noua Skoda Kodiaq oferind, initial, un 1.5 TSI mHEV. Automobilul cehilor va mai fi disponibil - dupa cum au anuntat, la momentul premierei mondiale, sefii companiei cu sediul in Mlada Boleslav, si intr-o varianta 1.5 TSI PHEV, fiecare optiune bucurandu-se, in standard, de o transmisie automata.

Lista atractiilor principale mai cuprinde si faruri cu matrice de LED-uri, jante cu un diametru de pana la 20 de inch - confectionate din aliaj usor, parcare autonoma, o suspensie DCC Plus, tapiterie realizata din piele perforata, scaune actionate electric, cu incalzire, ventilatie, masaj. Printre multiplele elemente si detalii demne de trecut in revista se mai regasesc ceasurile de bord digitale - condimentate cu un ecran de 10 inch, instalatia audio de inalta fidelitate, de la Canton, sistemul multimedia dotat cu un display cu diagonala de 13 inch, climatizarea cu reglare automata, afisajul pe parbriz, statia pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile.

Skoda Kodiaq - Productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Skoda Kodiaq
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2024