A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de lux ameninta serios suprematia nemtilor

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de lux ameninta serios suprematia nemtilor
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina de lux ameninta serios suprematia nemtilor
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv tapiterie din piele, faruri Full-LED, display central de 12.3 inch si scaune ventilate.

Dezvelita publicului larg cu mai bine de patru saptamani si jumatate in urma, chiar la inceputul lunii decembrie a anului 2020, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de Acura MDX a intrat, zilele acestea, in productia de serie. Nota de plata a masinii care concureaza impotriva unor nume precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE-Class porneste de la aproape 47.000 de dolari, insa o versiune bine echipata poate costa si cu 5.000 - 10.000 de dolari mai mult, conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Acura MDX - Productie

In configuratia de baza, dupa cum precizam si anterior, propulsia este asigurata de o motorizare V6, pe benzina, de 3.5 litri si aproximativ 290 de cai putere, asociata exclusiv unei transmisii automate cu zece trepte de viteza in dotare.

Aceasta este, de altfel, singura optiune disponibila momentan la nivelul paletei de motoare, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute publicului sub denumirea de Acura MDX urmand a oferi, din vara, si o unitate V6 turbo, tot pe benzina. Care va acompania, ca si in cazul proaspat relansatului TLX, daca mai era nevoie de o asemenea precizare, varianta de performanta Type S, livrata alaturi de 355 de cai si 480 de Newton-Metri pe ambele punti pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, de ce nu, in mai putin de sase secunde.

Seria vestilor bune continua cu nenumarate echipamente de top, standard sau optionale, in functie de echipare, precul faruri Full-LED, tapiterie din piele premium, scaune fata cu functie de ventilatie, display central de 12.3 inch s.a.m.d.

Acura MDX

Acura MDX

Acura MDX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Acura MDX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2021