Concureaza cu X5, dar costa cu peste 12.000 de dolari mai putin. In plus, toate dotarile care conteaza sunt standard

Concureaza cu X5, dar costa cu peste 12.000 de dolari mai putin. In plus, toate dotarile care conteaza sunt standard
  • Concureaza cu X5, dar costa cu peste 12.000 de dolari mai putin
  • In plus, toate dotarile care conteaza sunt standard
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri livreaza rotilor aflate pe puntea fata undeva in jurul a 290 de cai putere. Plus un cuplu maxim de 362 de Nm.

La mai bine de sase luni de la prezentarea oficiala a noului TLX, divizia de lux a companiei Honda a pregatit o noua lansare extrem de spectaculoasa. Este vorba, mai precis, despre urmatoarea generatie a gamei comercializate sub denumirea de MDX, proiectata de inginerii Acura pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X5.

Programata sa-si faca aparitia in showroom-urile de peste Ocean incepand cu data de 2 februarie a anului viitor, la un pret de pornire de 46.900 de dolari, respectiva masina este disponibila initial doar intr-o versiune aspirata V6 de 3.5 litri si 290 CP. Ulterior, clientii vor avea la dispozitie si o varianta de performanta Type S cu motor V6 turbo de trei litri si 355 de cai putere.

Acura MDX

Acura MDX

In configuratia de baza, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Acura sub denumirea de MDX mizeaza pe serviciile unui sistem de tractiune fata, celebra tehnologie Super Handling All-Wheel Drive fiind optionala. Echiparea standard mai cuprinde, de asemenea, si o cutie automata in zece rapoarte, plus faruri si stopuri cu LED.

Totodata, fara costuri suplimentare mai sunt oferite si scaunele incalzite, tapiteria din piele artificiala, instrumentele de bord digitale, display-ul central de 12.3 inch. Aceeasi masina cu un pret de pornire de 46.900 de dolari mai dispune si de camera pentru marsarier, jante pe 19 inch, instalatie audio de inalta fidelitate, cu un numar de noua boxe in dotare, lumini ambientale etc.

Urmatoarea generatie a gamei comercializate sub denumirea de MDX, proiectata de inginerii Acura pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X5, vine in sase configuratii diferite, cu versiunea de top ajungand sa coste 61.675 de dolari. Divizia de lux a companiei Honda nu a publicat inca si nota de plata a variantei Type S.

Acura MDX

Acura MDX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Acura MDX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2020