Masina cu motor de 2.0 litri si 550 CP. Primele detalii neoficiale au fost publicate chiar acum

Masina cu motor de 2.0 litri si 550 CP. Primele detalii neoficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 550 CP
  • Primele detalii neoficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala ar putea avea loc inainte de sfarsitul acestui an, potrivit mai multor surse.

Anuntata in urma cu aproximativ doua saptamani, la inceputul lunii februarie, cea mai recenta generatie a gamei C-Class a surprins o lume intreaga. Mai ales pe plan tehnic, noua masina de la Mercedes pregatind o gama formata exclusiv din unitati cu patru cilindri in linie, spre deosebire de A4 si Seria 3, dar similar lui Volvo S60.

Situatia nu se va schimba nici pe viitor, odata cu lansarea versiunii de performanta AMG C63, inclusiv aceasta varianta venind sub capota cu o motorizare I4, asa cum au aflat jurnalistii Car Magazine.

Respectiva publicatie scrie ca alternativa celor de la Mercedes la Audi RS4 / RS5 si BMW M3 / M4 va oferi un sistem de propulsie extrem de complex, format dintr-un benzinar cu turbina electrica si 420 CP. La care se adauga un motor electric de 200 CP si un starter generator integrat, astfel rezultand un total de pana la 550 CP.

De asemenea, formula pregatita de viitorul AMG C63 se va mai traduce si printr-un cuplu de 800 Nm, livrarea acestor valori facandu-se catre rotile de pe ambele punti, printr-o cutie cu noua rapoarte.

Fisa cu specificatii tehnice a celei mai performante versiuni a noii game Mercedes C-Class va continua cu un sprint de la 0 la 100 de km/h in 3.5 secunde si o viteza de top de pana la 290 km/h. Despre aceeasi varianta proiectata sa concureze cu RS4 si M3 se mai spune, in plus, si ca va cantari undeva in jurul a 2.000 de kilograme.

Mercedes C63 AMG - Ipoteza de design

Sursa: CAR

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2021