A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri. Noul model ameninta serios suprematia lui Volkswagen Golf

  • Noul i30 Facelift a intrat zilele acestea in productia de serie la uzina companiei Hyundai din Republica Ceha
  • Modelul proiectat pentru a concura cu Volkswagen Golf ofera diferite imbunatatiri tehnice, dar si modificari estetice
Distribuie pe Facebook

Pentru inceput, clientii vor avea la dispozitie trei motorizari diferite, doua dintre acestea disponibile la vanzare inclusiv in companiei tehnologiei mild-hybrid.

Lansat cu surle si trambite la sfarsitul lunii februarie, noul i30 Facelift a intrat zilele acestea in productia de serie la uzina companiei Hyundai din Republica Ceha. Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Golf 8, respectivul model iese in evidenta printr-o parte frontala restilizata, schimbarile operate la nivel de spoiler, grila, dar si blocuri optice traducandu-se printr-un plus de sportivitate.

Hyundai i30 Facelift - Imagini din fabrica

Hyundai i30 Facelift - Imagini din fabrica

Vantul schimbarii a lovit, daca mai era nevoie cumva de precizat, si la nivelul partii din spate a caroseriei cu cinci portiere, cei mai atenti la detalii urmand a descoperi cateva modificari si in cabina.

Disponibil deja la vanzare pe piata din Germania, acelasi Hyundai i30 Facelift se mai lauda cu cateva optiuni noi si atunci cand vine vorba despre gama motorizari, clientii avand pentru prima data la dispozitie un benzinar turbo de 1.5 litri si 160 de cai putere, care lucreaza alaturi de un sistem mild-hybrid pe 48V pentru o doza extra de eficienta. Intr-o configuratie similara este oferit si diesel-ul de 1.6 litri ce dezvolta 136 CP.

Mai ramanem o clipa la modificarile operate sub capota pentru a reaminti ca modelul proiectat pentru a concura impotriva unor produse ca Volkswagen Golf 8 are de anuntat si alte propulsoare.

Intr-o alta ordine de idei, noul Hyundai i30 Facelift mai poate fi comandat si in compania unui benzinar aspirat de 1.5 litri, cu 110 cai putere in dotare, dar si impreuna cu un 1.0 T-GDI de 120 CP, comercializat de-aceasta data doar optional intr-o versiune cu tehnologie mild-hybrid. Pentru fanii unitatilor pe motorina, motorul de 1.6 litri mentionat anterior vine si intr-o varianta de 115 cai putere si fara mild-hybrid.

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Noul Hyundai i30 Facelift
mai multe