A-nceput numaratoarea inversa. MINI anunta oficial noul Cooper E cu display rotund si proiectii luminoase pe bord

A-nceput numaratoarea inversa. MINI anunta oficial noul Cooper E cu display rotund si proiectii luminoase pe bord
  • A-nceput numaratoarea inversa
  • MINI anunta oficial noul Cooper E cu display rotund si proiectii luminoase pe bord
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor fi intampinati de un motor cu o putere de 184, respectiv 218 cai. Potrivit primelor informatii date publicitatii.

Fotografiat in urma cu mai bine de sase saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui iunie, pe strazile Europei, in teste, noul MINI Cooper E a renuntat, in cursul zilei de miercuri, la cateva dintre pretioasele sale secrete. Asteptat sa isi faca aparitia in showroom-uri - la vanzare, inainte ca anul 2023 sa devina istorie, viitorul model din oferta companiei britanice se va putea lauda cu primul display rotund cu tehnologie OLED din industrie.

MINI Cooper E - Primele poze

Lista atractiilor principale ar trebuie sa continue, dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei, cu un volan multifunctional in trei spite, cu afisaj pe parbriz si - nu in ultimul rand, cu o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Din peisaj nu vor lipsi insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici scaunele incalzite, conexiunea 5G, comenzile vocale ori proiectiile luminoase - care vor transforma bordul intr-o mini discoteca.

Din punct de vedere tehnic, noul Cooper E se va putea lauda - au anuntat, anterior, cei de la MINI, cu un sistem de propulsie 100% electric, disponibil in doua variante diferite. Intr-o alta ordine de idei, meniul cu pricina va debuta cu o versiune de 184 CP - alimentata de o baterie de 40.7 kWh, configuratia de top urmand a combina, in schimb, un motor cu o putere de 218 cai cu un acumulator de 54.2 kWh, de unde si o autonomie de pana la 400 de kilometri.

MINI Cooper E - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze MINI Cooper E - Primele poze
mai multe