A scos imediat telefonul si i-a facut o poza. Cum arata noua generatie Ford Focus fara niciun pic de camuflaj

A scos imediat telefonul si i-a facut o poza. Cum arata noua generatie Ford Focus fara niciun pic de camuflaj
  • Noul Focus a fost surprins fara niciun pic de camuflaj
  • Debuteaza in luna aprilie in cadrul unui eveniment special
  • Ajunge pe piata europeana spre finalul lui 2018
Distribuie pe Facebook

Un prototip al noii generatii Ford Focus a fost fotografiat fara niciun pic de camuflaj, in timpul unei sedinte foto "secrete" desfasurata in Portugalia. Americanii lanseaza noul rival al Golf-ului in luna aprilie in cadrul unui eveniment special.

Salonul Auto de la Geneva isi deschide portile in mai putin de o luna, iar toti marii constructori de automobile se inghesuie sa arate lumii intregi cele mai noi modele din gama. Desigur, sunt si cateva exceptii, iar printre acestea ii regasim si pe americanii de la Ford.

Acestia lucreaza de ceva timp la noua generatie Focus, insa au anuntat ca lansarea oficiala nu va avea loc aici. Publicul larg urmeaza sa faca cunostinta cu rivalul Volkswagen-ului Golf in cadrul unui eveniment special care va avea loc in luna aprilie.

Asa cum probabil te-ai fi asteptat, cei de la Ford sunt extrem de secretosi atunci cand vine vorba despre acest model, insa din fericire exista fotografii spion sau cei de ocazie, care pot surprinde prototipurile fie acoperite de camuflaj, fie ca si in acest caz, fara niciun pic de camuflaj. Imaginea de mai jos a fost realizata in Portugalia, acolo unde noul Focus era prezent pentru o sedinta foto departe de ochii curiosilor.

Imagine Ford Focus

Dupa cum se poate observa, masina cu pricina beneficiaza de cateva elemente sportive, inclusiv un set de jante cu diametrul de 18 inch sau un spoiler spate proeminent, semn ca avem de-a face cel mai probabil cu nivelul de echipare ST Line.

Hatchback-ul americanilor de la Ford va beneficia de o gama de motorizari destul de diversificata, cel putin asta indica cele mai multe zvonuri. Vom regasi aici unitati turbo cu trei si patru cilindri, cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.0 si 2.0 litri.

Noua generatie Ford Focus va debuta asadar peste aproximativ doua luni, urmand sa ajunga pe piata europeana spre finalul acestui an in nivelurile de echipare ST Line si Vignale. Noul Focus va fi disponibil in mai multe variante, precum sedan, break sau Active (cu elemente de crossover).

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2018