A sosit momentul adevarului. Uite cum arata in realitate noua Skoda Octavia 4!

A sosit momentul adevarului. Uite cum arata in realitate noua Skoda Octavia 4!
  • Skoda a lansat o noua Octavia in cursul serii de luni
  • Generatia cu numarul patru promite un design familiar si dotari de top
  • Oferta de motorizari va cuprinde puteri de pana la 204 CP
Distribuie pe Facebook

Cea de-a patra generatie a popularei masini de clasa compacta a debutat oficial in cursul serii de luni, cu ocazia unui eveniment special organizat in capitala Cehiei.

Penultima luna din an a venit cu o premiera extrem de importanta pentru industria auto, Skoda prezentand la inceputul acestei saptamani o noua Octavia. A patra (generatie) la numar, masina dezvelita in cursul serii de ieri prezinta un design familar, cu influente de Superb - si fara faruri duble!, la nivel de exterior.

La interior, compacta cehilor imprumuta atat configuratia cu doua display-uri color la nivelul plansei de bord specifica modelului Scala, cat si schimbatorul de viteze al proaspat (re)lasantului Volkswagen Golf 8, plusand, totodata, cu un volan multifunctional in doar doua spite.

Sub capota, cea de-a patra generatie a popularei Skoda Octavia propune puteri maxime cuprinse intre 110 si 204 CP, obtinute din motorizari pe benzina, motorina si chiar gaz natural comprimat. Mai mult decat atat, pentru prima oara in istoria masinii, sunt disponibile si sisteme de propulsie mild si plug-in hybrid.

Vestile bune continua la nivelul pachetului tehnologic oferit in standard / optional, cu faruri LED matrix, instrumente de bord digitale, display central de pana la 10 inch, dar si scaune cu functie de masaj sau climatizare automata cu reglare a temperaturii pe trei zone diferite.

In ceea ce priveste dimensiunile caroseriei, compacta cehilor masoara acum 4.689 mm in lungime, un plus de 19, respectiv 22 milimetri comparativ cu modelul anterior (hatchback, respectiv combi). Latimea a crescut, in schimb, cu numai 15 mm - in ambele cazuri, in timp ce ampatamentul a ramas neschimbat.

Revenind la cresteri, noua Skoda Octavia 4 se poate lauda inclusiv cu o capacitate mai mare a portbagajului decat generatia anterior, cu versiunea hatchback promitand sa inghita 600 de litri de bagaje si varianta combi 640 de litri, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2019