A vrut sa-i lase pe toti cu gura cascata, asa ca si-a comandat limuzina V12 intr-un albastru ca... noul M2 Coupe. FOTO

A vrut sa-i lase pe toti cu gura cascata, asa ca si-a comandat limuzina V12 intr-un albastru ca... noul M2 Coupe. FOTO
  • Vizitatorii showroom-ului BMW Abu Dhabi Motors sunt intampinati zilele acestea de un M760Li extrem de special
  • Automobilul bavarez de lux imprumuta la exterior nuanta Long Beach Blue a sportivei in doua portiere M2
  • Interiorul mizeaza pe o configuratie cu piele fina de culoare rosie si ornamente realizate din lemn masiv
Distribuie pe Facebook

Surprizele nu se opresc insa aici, ci continua cu un set de jante finisate intr-o nuanta cromata de negru, capace din fibra de carbon pentru oglinzile retrovizoare si, nu in ultimul rand, un interior care combina pielea de culoare rosie cu ornamentele realizate din lemn masiv.

Ce au in comun prima generatie a sportivei M2 Coupe si o limuzina cu motor V12 twin-turbo de 6.6 litri? Absolut nimic, exceptand celebra nuanta Long Beach Blue, pe care acest BMW M760Li o imprumuta cu drag de la automobilul bavarez de clasa compacta si inalta performanta.

Asemanarile dintre cele doua modele ale companiei din Munchen se opresc insa aici, bolidul de peste cinci metri lungime plusand cu mai multe elemente aerodinamice marca 3D Design. Nu lipsesc din meniu, totodata, nici accentele de carbon sau jantele finisate intr-o nuanta cromata de negru.

La interior, in spatele usilor inchise, pielea fina de culoare rosie si ornamentele realizate din lemn masiv creeaza un contrast extrem de interesant. Configuratia cu patru scaune individuale pune totusi capat oricarei speculatii: noul BMW M760Li este, fara niciun dubiu, un automobil de lux.

Un automobil de lux care, dupa cum precizam si anterior, ascunde sub capota un V12 twin-turbo de 6.6 litri. Motorului de 610 CP i se alatura o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 3.7 secunde.

In cazul in care erai curios sa afli cat costa acest special M760Li, ei bine... norocul nu tine deloc cu noi. Oficialii showroom-ului BMW Abu Dhabi Motors, locul unde limuzina bavareza poate fi admirata pe viu, in detaliu, nu au oferit niciun fel de informatie cu privire la aspectul respectiv.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze BMW M760Li xDrive in nuanta Long Beach Blue
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2017