Aceasta este varianta facelift a Seriei 3 Gran Turismo

Aceasta este varianta facelift a Seriei 3 Gran Turismo
  • BMW a dezvaluit noua versiune facelift a Seriei 3 Gran Turismo
  • GT-ul vine cu modificari minore la exterior si interior, noi culori si tehnologie de ultima ora
  • In privinta motoarelor, vor fi 3 propulsoare noi pe benzina, si 5 optiuni pentru cele diesel
Distribuie pe Facebook

Dupa modificarile aduse anul trecut Seriei 3 Sedan, Touring si M3-ului, BMW revine acum cu versiunea facelift pentru 3-arul Gran Turismo.

Printre modificarile aduse GT-ului se numara unele detalii minore ale exteriorului si interiorului, imbunatatiri ale motoarelor, culori noi ale caroseriei si tehnologie de ultima ora.

La exterior, facelift-ul aduce nou faruri, stopuri si lumini de ceata LED, iar spoiler-ul fata si spate a fost redesenat la modelele care nu sunt echipate cu pachetul M-Sport. In ceea ce priveste culoarea masinii, au fost adaugate doua noi nuante metalizate si Estoril Blue exclusiv pentru variantele M Sport.

BMW Seria 3 Gran Turismo facelift

Interiorul include acum mai mult crom in jurul controalelor, noi elemente decorative din lemn, un nou design al schimbatorului de viteze, display-ul LCD al aerului conditionat a fost si el restilizat, iar sistemul de infotainment imbunatatit.

Seria 3 GT facelift a primit si 3 motoare turbo, pe benzina, imbunatatite, astfel ca modelul 320i va avea sub capota un motor de 2.0 litri si 181 de cai putere, 330i-ul va fi propulsat deasemenea de un motor de 2.0 litri dar care va fi capabil de 246 de cai putere, iar cea mai puternica varianta, 335i, va primi un motor de 3.0 litri care dezvolta 322 de cai putere.

BMW Seria 3 Gran Turismo faceliftBMW Seria 3 Gran Turismo facelift

Pentru variantele diesel, BMW vine cu 5 optiuni de motoare cu puteri intre 148 si 309 cai putere. O noua adaugire la gama este propulsorul de 2.0 litri si 221 de cai putere care va fi montat pe modelul 325d.

In timp ce pentru modelele 320d si 330d, clientul poate comanda ca si echipament optional tractiunea integrala xDrive, aceasta vine standard pentru modelul 335d.

Inginerii de la BMW au imbunatatit deasemenea si transmisiile automate si manuale, functia Auto Start Stop, Brake Emergency Regeneration sau modul ECO PRO.

Un lucru important este si faptul ca modelele 320i, 318d si 320d vin cu transmisie manuala ca optiune standard, iar restul modelelor vor avea cutia automata in 8 trepte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW Seria 3 Gran Turismo facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Iunie 2016