Acesta este noul Peugeot 308! Hatchback-ul francezilor, surprins complet necamuflat la nivelul partii frontale!

Acesta este noul Peugeot 308! Hatchback-ul francezilor, surprins complet necamuflat la nivelul partii frontale!
  • Acesta este noul Peugeot 308!
  • Hatchback-ul francezilor, surprins complet necamuflat la nivelul partii frontale!
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model de clasa compacta al companiei cu sediul in Hexagon ar putea debuta oficial chiar pe parcursul saptamanilor urmatoare.

Lansat pe piata in urma cu aproape opt ani si trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe facelift-uri, actualul Peugeot 308 este pe cale sa paraseasca definitiv linia de productie. O demonstreaza inclusiv aceste imagini spion, care surprind viitoarea generatie a hatchback-ului francez extrem de pregatita pentru mult anticipatul sau debut.

Fotografiat fara niciun fel de camuflaj, cel putin la nivelul partii frontale, noul model de clasa compacta al companiei cu sediul in Hexagon se remarca numaidecat prin design-ul indraznet din dotare, inspirat de celelalte produse ale marcii, ca 3008, de exemplu.

Altfel spus, urmatorul Peugeot 308 a pregatit un set de faruri inguste, cu lumini de zi verticale, care au ca sursa de inspiratie coltii unui leu. Extrem de spectaculos este si aspectul grilei radiatorului, viitoarea generatie a hatchback-ului francez scotand la iveala si logo-ul revizuit, anuntat in urma cu sapte zile, la inceputul saptamanii trecute.

Intr-un final, aceleasi fotografii cu noul model de clasa compacta al companiei cu sediul in Hexagon partial necamuflat ne ofera cateva indicii extrem de interesante si despre design-ul abordat la nivelul profilului lateral, dar si partii posterioare a caroseriei.

Pentru moment, interiorul urmatorului Peugeot 308 nu ramane decat un mister, la fel precum gama de motorizari. Daca vine insa vorba despre motoare, jurnalistii publicatiei Autocar vorbesc inclusiv despre o varianta de performanta PSE, pe care viitoarea generatie a hatchback-ului francez o va lira alaturi de 300 CP si tractiune integrala.

Noul Peugeot 308 - Poze spion

Noul Peugeot 308 - Poze spion

Noul Peugeot 308 - Poze spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Noul Peugeot 308 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2021