Actualul Land Rover Discovery primeste un facelift subtil

Actualul Land Rover Discovery primeste un facelift subtil
  • Noul Land Rover Discovery debuteaza la Frankfurt Motor Show
  • Faceliftul aduce cateva imbunatatiri tehnice si stilistce
  • Propulsia este asigurata de un V6 diesel de 3 litri si 256 CP
Distribuie pe Facebook

Cea de-a patra generatie a modelului Land Rover Discovery vine la Salonul Auto de la Frankfurt de saptamana viitoare cu o parte frontala complet restilizata, cu noi dotari interioare, dar si cu o motorizare diesel mai eficienta ca oricand.

Lansata pe piata in cursul anului 2009, actuala generatie a modelului Land Rover Discovery va profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a se dezvalui multimii intr-o noua versiune. O versiune imbunatatita, ce se remarca inca de la prima aparitie printr-o parte frontala complet restilizata, caracterizata de noi blocuri optice, un nou spoiler si o noua grila a radiatorului. De asemenea, automobilul constructorului britanic renunta la clasicul Land Rover inscris la nivelul capotei motorului, acesta fiind inlocuit de inscriptia Discovery.

Land Rover Discovery Facelift

Dar asta-i doar inceputul. Pe langa modificarile de ordin vizual, versiunea imbunatatita a modelului Land Rover Discovery se poate lauda si cu numeroase noi optiuni interioare si de siguranta, precum Wade Sensing, Blind Spot Monitoring, Closing Vehicle Sensing, Reverse Traffic Detection sau chiar camere video laterale pentru intersctiile in T. Mai mult de-atat, viitorii cumparatori vor avea si posibilitatea de a opta pentru un sistem audio de inalta fidelitate marca Meridian, capabil sa redea pana la 825 Watti prin cele 17 difuzoare.

In ceea ce priveste gama de motorizari, automobilul constructorului britanic este disponibil in compania unui propulsor V6 diesel mai eficient ca oricand, unitatea de trei litri si 256 cai putere avand nevoie de numai opt litri pentru a parcurge clasica distanta de 100 kilometri. Referitor la performanta, versiunea imbunatatita a modelului Land Rover Discovery promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 8.8 secunde, in timp ce viteza este de aproximativ 180 kilometri pe ora - cifre respectabile pentru un autoturism ce cantareste nici mai mult, nici mai putin de 2.570 de kilograme.

Land Rover Discovery Facelift

Noul Land Rover Discovery va fi disponibil la vanzare, cel putin pe piata auto din Marea Britanie, incepand cu mijlocul lunii noiembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe