Acum e momentul s-o cumperi. Masina de 335 CP s-a ieftinit cu 9.000 de dolari

Acum e momentul s-o cumperi. Masina de 335 CP s-a ieftinit cu 9.000 de dolari
  • Primul Edge ST din istorie a primit un discount urias
  • Dealerii Ford ofera reduceri chiar si de 9.000 de dolari
  • Masina americana costa, in mod normal, 42.355 de dolari
Distribuie pe Facebook

Pentru o doza extra de performanta, un sistem de tractiune integrala a fost inclus pe lista dotarilor oferite in standard.

Dezvelit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International Nord-American organizat la Detroit intre 13 si 28 ianuarie, primul SUV sportiv din istoria companiei Ford are la baza platforma modelului Edge si gazduieste in compartimentul motor un propulsor cu 335 de cai putere.

Insotit de o configuratie cu sase cilindri in V si un sistem de supraalimentare cu doua turbine de dimensiuni generoase, benzinarul de 2.7 litri indesat sub capota noului Edge ST lucreaza alaturi de o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala pentru o doza extra de performanta.

Astfel, acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora se realizeaza in cel mult sase secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, viteza maxima a primului SUV sportiv din istoria companiei Ford ramane un mare mister la acest moment, spre dezamagirea amatorilor de cifre, numere si diferite valori.

Partea buna este ca aceeasi amatori de cifre, numere si diferite valori pot testa pe propria piele performantele noului Edge ST, mai ales acum cand dealerii de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii ofera discount-uri chiar si de peste 9.000 de dolari din pretul de vanzare recomandat de producator.

Recordul pentru cea mai mare reducere la achizitia primului SUV sportiv din istoria companiei Ford ii reveni unui showroom din Michigan, care este dispus sa reduca nota originala de plata a modelului de 2.7 litri si 335 de cai putere cu 14.410 dolari pentru clientii care indeplinesc anumite conditii.

Daca mai era nevoie de precizat, noul Edge ST porneste de la 42.355 de dolari si dispune - pe langa o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, inclusiv de jante din aliaj pe 20 de inch, blocuri optice cu tehnologie LED, plus camera pentru marsarier si pilot automat.

Ford Edge ST

Ford Edge ST

Ford Edge ST

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Edge ST
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2019