Ai putea sa juri ca este un Ford, insa te-ai insela. Carui viitor model ii apartine acest far

Ai putea sa juri ca este un Ford, insa te-ai insela. Carui viitor model ii apartine acest far
  • Hyundai a publicat primul teaser al noului Kona
  • Acesta va fi un SUV de mici dimensiuni
  • Va debuta cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la New York
Distribuie pe Facebook

Hyundai a publicat primul teaser al noului SUV de clasa mica, botezat Kona. Acesta va fi dezvoltat pe platforma modelului i20 si ar urma sa fie prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la New York, de la finalul lunii aprilie.

Gama constructorului sud-coreean de automobile este una diversificata, insa ii lipsea un SUV subcompact, de clasa mica, care sa se bata de la egal la egal cu Renault Captur si Peugeot 2008. Acest nou model tocmai a fost confirmat odata cu publicarea pe net a primului sau teaser.

Denumit Kona, dupa un district celebru din insula Hawaii, acesta va miza in primul rand pe o tinuta de drum dinamica, si cel mai probabil pe un design exterior modern si cat de cat indraznet. Aceasta imagine teaser ne arata doar ceea ce pare a fi blocul optic din fata, asa ca despre liniile exteriorului nu putem spune prea multe.

Teaser Hyundai Kona

Potrivit comunicatului de presa care insoteste aceasta fotografie, noul Kona va beneficia de o filosofie de design care va fi regasita si pe viitoarele SUV-uri din gama, si va propune un interior spatios si un volum de incarcare al portbagajului generos.

Chiar daca va fi dezvoltat pe platforma actualului model i20, SUV-ul de dimensiuni reduse al coreenilor va beneficia de gama de motorizari de care dispune si Hyundai-ul i30. Vorbim de propulsoare pe benzina si diesel, de ultima generatie, cu performante decente, consum mic de carburant si emisii reduse. Cel mai probabil, transmisia oferita va fi una manuala, iar tractiunea fata va fi singura pentru care vor putea opta viitorii clienti.

Constructorul sud-coreean de automobile a fost destul de sarac in declaratii, asa ca debutul noului Kona nu a fost confirmat oficial. S-ar putea totusi ca SUV-ul de mici dimensiuni sa fie prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la New York care isi deschide portile peste 9 zile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2017