Alfa Romeo a inceput sa caute clienti pentru prima editie speciala a noului Stelvio

Alfa Romeo a inceput sa caute clienti pentru prima editie speciala a noului Stelvio
  • Alfa Romeo prezinta noul Stelvio First Edition
  • Modelul italian ofera un benzinar turbo de 280 CP
  • Clientii primesc numeroase dotari premium in standard
Distribuie pe Facebook

Botezata sugestiv Stelvio First Edition, respectiva masina italiana ofera o motorizare turbo de doi litri si 280 de cai putere, plus... mai toate sistemele de care ai nevoie pentru un maximum de confort.

Chiar daca au trecut numai doua luni de la momentul lansarii sale publice din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2016, noua Alfa Romeo Stelvio se poate lauda deja cu o prima editie speciala.

Insotita de indicativul... First Edition, respectiva masina italiana gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri si 280 de cai putere, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 5.7 secunde, un record pentru aceasta categorie (de modele) dupa cum sustin oficialii de la Alfa Romeo.

Acelasi Stelvio First Edition mai dispune si de faruri cu tehnologie Bi-Xenon, de jante din aliaj cu diametru de 20 de inch, de accente cromate la nivelul geamurilor cu tenta fumurie, dar si de etriere finisate in culoarea caroseriei, in cazul in care te intrebai.

La interior, respectiva masina italiana se lauda in fata oaspetilor sai cu scaune incalzite si reglabile electric, cu tapiterie din piele, ornamente din lemn si padele pentru schimbarea vitezelor.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici instrumentele de bord digitale - proiectate pe un LCD de sapte inch, sau sistemul de infotainment care foloseste un ecran cu o diagonala de 8.8 inch pentru afisarea comenzilor radioului DAB sau hartilor navigatiei 3D.

Suna bine, nu-i asa? Pretul noului Stelvio First Edition ramane, din pacate, un mister pentru moment, oficialii Alfa Romeo preferand sa se concentreze asupra oferii altor informatii...

... precum faptul ca respectiva masina italiana ofera in standard inclusiv o sumedenie de tehnologii active, printre care se regasesc si urmatoarele: Integrated Braking System, Forward Collision Warning, Autonomous Emergency Brake sau Lane Departure Warning.

Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Alfa Romeo Stelvio First Edition
mai multe