Am aflat puterea noului Dodge Challenger Demon. Cum iti suna 1.023 de cai putere?

Am aflat puterea noului Dodge Challenger Demon. Cum iti suna 1.023 de cai putere?
  • Noul Dodge Challenger SRT Demon ar avea trei moduri de putere
  • Cel de baza propune 757 de cai putere
  • Cu cea mai puternica setare, propulsorul HEMI ar dezvolta 1.023 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Potrivit unor informatii publicate cu putin timp in urma, noul Dodge Challenger SRT Demon beneficiaza de trei configuratii de putere. Cu cea mai puternica setare, muscle-car-ul dezvolta 1.023 de cai putere. Informatia nu a fost confirmata de oficialii americani.

Imediat dupa aparitia primei imagini oficiale a noului Dodge Challenger SRT Demon au inceput sa apara si primele informatii despre puterea pe care urmeaza sa o dezvolte propulsorul V8 HEMI de 6.2 litri.

Chiar daca informatiile nu au fost confirmate de oficialii americani, acestea vin din partea organizatorilor LX & Beyond Nationals, cel mai important eveniment Mopar din vestul Statelor Unite, asadar au o oarecare credibilitate.

Asa cum spuneam mai sus, noul Demon beneficiaza de trei configuratii de putere: Power Mode 1, Power Mode 2, Power Mode 3. Prima este modul de baza si propune 757 de cai putere, atinsi cu benzina de pompa cu cifra octanica 91. Cu setarea Power Mode 2, cel mai puternic muscle-car de serie din lume dezvolta 815 cai putere.

Ultima, dar cu siguranta nu cea din urma, este setarea Power Mode 3. Aceasta este si cea mai interesanta, deoarece atunci cand este activata uriasul propulsor HEMI de 6.2 litri, supraalimentat, dezvolta nu mai putin de 1.023 de cai putere. Desigur, atingerea acestei cifre se face cu functia Drag Mode activata, cu benzina premium cu cifra octanica 100+ si cu un modul de control cu electronica programabila oferit separat pentru 3.000 de dolari.

Constructorul american de automobile urmeaza sa prezinte oficial noul Challenger SRT Demon cu ocazia Salonului Auto de la New York in mai putin de 16 ore, asa ca vom afla atunci daca aceste informatii sunt adevarate sau sunt doar niste zvonuri.

Distribuie pe Facebook
mai multe