Anuntul a fost facut cu putin timp in urma. Clientii pot opta pentru un nou motor TURBO

Anuntul a fost facut cu putin timp in urma. Clientii pot opta pentru un nou motor TURBO
  • Renault anunta o noua motorizare pentru gama Renault
  • Este vorba, mai precis, despre un 1.6 turbo de 165 CP
  • Noua unitate pe benzina lucreaza alaturi de cutia EDC
Distribuie pe Facebook

Dezvoltata de specialistii diviziei Renaultsport, noua unitate pe benzina este oferita exclusiv in companie unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Cea de-a patra generatie a modelului Renault Megane este disponibila incepand de astazi intr-o noua versiune de motorizare. Botezata sugestiv Energy TCe 165, varianta in cauza dispune de o unitate turbo pe benzina, de 1.6 litri si 165 CP.

Derivat din propulsorul TCe 205 - dezvoltat de specialistii diviziei Renaultsport si indesat sub capota sportivului Megane GT, proaspat lansatul motor in patru cilindri are un cuplu de 250 Nm. Si de-aceasta data livrarea valorilor maxime catre puntea fata se fata exclusiv prin intermediul unei cutii automate cu dublu ambreiaj.

In ceea ce priveste performantele, noua versiune Renault Megane Energy TCe 165 are nevoie de aproximativ 8.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza maxima se invarte in jurul valorii de 215 km/h, in cazul in care te intrebai.

Pentru persoanele care arunca un ochi inclusiv pe consumul mediu de carburant atunci cand isi cumpara o masina, ei bine... proaspat lansatul motor in patru cilindri promite sa parcurga clasica distanta de 100 km cu sase litri de benzina. De cealalta parte, emisiile de dioxid de carbon se ridica la 134 grame per kilometru.

Noua versiune de motorizare Renault Megane Energy TCe 165 este disponibila la vanzare in trei configuratii diferite, in schimbul urmatoarelor sume de bani:

- Renault Megane Hatchback INTENS Energy TCe 165 EDC: 29.100 euro;

- Renault Megane Hatchback AKAJU Energy TCe 165 EDC: 30.900 euro;

- Renault Megane Estate INTENS Energy TCe 165 EDC: 30.000 euro.

Renault Megane Energy TCe 165

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2017