Aproape Oficial: Acesta este noul Mercedes S-Class Coupe!

Aproape Oficial: Acesta este noul Mercedes S-Class Coupe!
  • Prima imagine a noului Mercedes S-Class Coupe a scapat pe internet
  • Inlocuitorul actualului CL-Class va debuta oficial luna viitoare
  • Vanzarile vor demara cel mai probabil inainte de sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

O prima fotografie a noului Mercedes S-Class Coupe si-a facut aparitia pe internet chiar in cursul acestei dimineti. Inlocuitorul modelului CL va debuta in mod oficial luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii oficiale, noul si mult anticipatul Mercedes S-Class Coupe ni se dezvaluie astazi intr-o prima imagine oficiala. Scapata pe internet chiar in cursul acestei dimineti, poza cu pricina ne dezvaluie profilul lateral al automobilului ce inlocuieste modelul CL si ne ofera posibilitatea de a preciza ca multe dintre elementele stilistice intalnite la conceptul cu acelasi nume, prezentat in toamna anului trecut cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, au fost pastrate si la versiunea de productie.

Astfel, atunci cand vine vorba de atractii principale putem mentiona partea frontala impunatoare, a carei grila este pozitionata la un unghi aproape drept, capota bombata a motorului, liniile laterale proeminente, stopurile restilizate si portbagajul cu eleron incorporat.

In ceea ce priveste gama de motorizari, informatiile cu privire la acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca noul Mercedes S-Class Coupe sa fie disponibil doar in compania unor propulsoare mari pe benzina, cu opt sau 12 cilindri in V, exact ca actualul CL. De asemenea, pe langa variantele standard, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie, cel mai probabil, si doua modele de inalta performanta: un 63 AMG cu motor V8 twin-turbo si 585 cai putere, respectiv un 65 AMG cu motor V12 twin-turbo si 630 cai putere.

Noul Mercedes S-Class Coupe va debuta in premiera mondiala in cadrul celei de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva, eveniment ce se desfasoara in perioada 6 - 16 martie 2014. Desi nu este inca oficial, vanzarile celui ce inlocuieste actualul CL vor demara inainte de sfarsitul acestui an.


Mercedes S-Class Coupe - Prima Poza

Distribuie pe Facebook
mai multe