Ar putea fi imposibil sa gasesti una de cumparat. Noua masina de strada de la Volvo e de peste 1.1 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro

Ar putea fi imposibil sa gasesti una de cumparat. Noua masina de strada de la Volvo e de peste 1.1 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
  • Ar putea fi imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Noua masina de strada de la Volvo e de peste 1.1 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare din aceasta primavara - la preturi ce pornesc de la aproape 40.000 de dolari, conform unui comunicat oficial de presa, respectiva reteta va cuprinde atat versiuni mild-hybrid, cat si variante plug-in hybrid.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani si jumatate, actuala generatie a masinii comercializate de Volvo sub numele de S60 isi intampina cumparatorii - in prezent, in diferite savori si configuratii. Printre optiunile oferite clientilor dornci sa guste din bunatatile caracteristice meniului ce concureaza impotriva unor produse precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class, de exemplu, isi va face loc, pe parcursul zilelor urmatoare, si o aroma S60 Black Edition.

Volvo S60 Black Edition

Destinata exclusiv pietei din SUA, noua versiune impresioneaza - in special, printr-o productie limitata la numai 450 de unitati, fiecare exemplar fiind livrat fie in nuanta Onyx Black Metallic, fie in culoarea Crystal White Metallic, potrivit primelor detalii si informatii oficiale.

Aceeasi varianta comercializata de Volvo sub denumirea S60 Black Edition va mai beneficia - totodata, si de cateva accente exterioare de negru, respectiva savoare a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class dispunand si de un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch. Lista ingredientelor interioare nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, din pacate.

Sub capota, clientii vor descoperi atat o serie de motorizari electrificate cu ajutorul tehnologiei mild-hybrid, cat si unitati ce fac parte dintr-un ansamblu plug-in hybrid, insa specificatiile exacte de care se vor bucura cumparatorii vor fi anuntate ulterior - din primavara.

Volvo S60 Black Edition

Volvo S60 Black Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Volvo S60 Black Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2022