Arata atat de agresiv ca pana si Politia a comandat unul. Poze cu cea mai noua masina de interventie

Arata atat de agresiv ca pana si Politia a comandat unul. Poze cu cea mai noua masina de interventie
  • Politia din Australia a comandat recent un exemplar Kia Stinger
  • Modelul livrat de curand ar ascunde sub capota un V6 de 370 CP
  • Autoritatile iau in calcul inclusiv achizitionarea versiunii 2.0T
Distribuie pe Facebook

Si mai important de-atat, performantele sunt pe masura look-ului: sub capota se ascunde o motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine, care scoate 370 CP dintr-o capacitate de 3.3 litri.

Dezvelita oficial la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit in perioada 8 - 22 ianuarie, noua Kia Stinger a reusit sa impresioneze o lume intreaga.

Printre clientii modelului sud-coreean, care vrea sa concureze impotriva unor nume precum Audi A5 Sportback, BMW Seria 4 Gran Coupe sau Volkswagen Arteon, se numara si Politia din Australia.

Sub capota exemplarului comandat si livrat de curand autoritatilor s-ar ascunde chiar motorizarea de top cu sase cilindri in V si doua turbine, capabila sa produca nici mai mult, nici mai putin de 370 CP.

Cu o transmisie automata si Launch Control in echiparea standard, varful gamei Stinger are nevoie de doar 4.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, fiind astfel cel mai rapid model din istoria Kia.

Noul automobil al companiei sud-coreene se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima de aproximativ 270 km/h, fapt care il transforma in partenerul ideal pentru urmaririle pe autostrada.

Finisat intr-o caroserie de culoare alba, exemplarul comandat si livrat de curand politiei din Australia a si imbracat uniforma specifica autoritatilor, semnalele vizuale fiind insotite de unele acustice, evident.

In aceasta tara, Kia este comercializata si intr-o versiune 2.0 turbo de "numai" 247 CP, care ar putea ajunge la randul ei in dotarea institutiilor preocupate cu mentinerea ordinii si a sigurantei.

Kia Stinger de politie

Kia Stinger de politie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2017