Arata bine din toate pozitiile. Care sunt 'specificatiile' ei

Arata bine din toate pozitiile. Care sunt 'specificatiile' ei
  • Noua Kia Rio a debutat oficial in cadrul Salonului de la Paris
  • Subcompacta sud-coreeana se lauda cu un design remarcabil
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv un 1.0 turbo de 118 CP
Distribuie pe Facebook

Kia prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Paris cea de-a patra generatie a modelului Rio.

Cu aproximativ 15 milimetri mai lunga ca pana acum, subcompacta sud-coreeana iese in evidenta printr-un pronuntat aspect sportiv, caracterizat de blocuri optice supradimensionate, spoilere agresiv stilizate si, nu in ultimul rand, jante din aliaj cu diametru de pana la 17 inch.

La interior, plansa de bord indreptata catre sofer si decorata cu un ecran tactil de cinci sau sapte inch este doar una dintre multiplelele atractii principale ale noii Kia Rio, cea de-a patra generatie a respectivului model impresionand inclusiv prin volumul portbagajului de 325 litri.

Kia Rio - Poze RealeKia Rio - Poze Reale

Kia Rio - Poze Reale

Numai vesti bune vin si dinspre departamentul tehnologic, subcompacta sud-coreeana anuntand si sistem de franare automata cu functie de recunoastere a pietonilor, avertizare la depasirea benzii de rulare sau compatibilitate cu serviciile Apple CarPlay / Android Auto.

In ceea ce priveste gama de motorizari, cea de-a patra generatie a modelului Kia Rio isi incepe pledoaria cu ajutorul unui motor turbo in trei cilindri, ce ofera 98 sau 118 cai putere dintr-o capacitate de un litru. Tot la capitolul benzinare avem si unitatile aspirate de 1.25 sau 1.4 litri.

Pentru cei care prefera in schimb propulsoarele diesel, meniul pus la dispozitie de subcompacta sud-coreeana este format dintr-un singur preparat, clientii fiind nevoiti sa se multumeasca doar cu un motor de 1.4 litri si 69 sau 88 de cai putere, ce-i drept.

Kia Rio - Poze Reale

Kia Rio - Poze Reale

Kia Rio - Poze Reale

Kia Rio - Poze Reale

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Kia Rio - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2016