Are 150 de cai si a fost dezvoltat pe cel mai dur circuit din lume. Cat costa in Romania noul CORSA GSi

Are 150 de cai si a fost dezvoltat pe cel mai dur circuit din lume. Cat costa in Romania noul CORSA GSi
  • Opel a publicat preturile noului Corsa GSi
  • In Romania este disponibil de la 16.650 de euro in sus
  • Are un motor turbo cu 150 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat pretul noului Corsa GSi aferent pietei din Romania. Hot-hatch-ul a fost dezvoltat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife si dispune de 150 de cai putere.

La final de 2017, Opel invia celebra emblema a anilor '80 si '90 odata cu noul Insignia GSi. Cateva luni mai tarziu, constructorul din Russelsheim prezenta lumii intregi inca un model cu acelasi pedigree, si anume Corsa GSi.

Opel Corsa GSi

Cu un propulsor turbo de 1.4 litri, hot-hatch-ul german livreaza puntii fata 150 de cai putere si 220 Nm cuplu intre 3.000 si 4.500 de rotatii pe minut. In aceste conditii, repriza de la 0 la 100 de km/h dureaza 8.9 secunde, iar viteza maxima este de 207 km/h. Opel sustine ca noului Corsa GSi ii trebuie 9.9 secunde sa accelereze de la 80 la 120 de km/h in treapta a cincea de viteza.

Opel Corsa GSi

Sasiul este preluat de la Corsa OPC iar propulsorul si transmisia au fost special adaptate pentru un stil dinamic de condus. Tot pachetul tehnic a fost dealtfel dezvoltat si calibrat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife, considerat a fi cel mai dur circuit din lume.

Opel Corsa GSi

Opel a publicat in urma cu putin timp si pretul noului Corsa GSi, aferent pietei din Romania. Disponibil numai in versiune cu trei usi, noul model al nemtilor costa de la 16.650 de euro in sus si vine alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte si un set de jante din aliaj cu diametrul de 17 inch. Optional, clientii pot opta si pentru jante de 18 inch.

Opel Corsa GSi

Da, vorbim despre un hot-hatch agil, dar chiar si asa Corsa GSi este prietenos cu mediul inconjurator si mai ales cu buzunarul proprietarului. Opel declara un consum mediu de 6.4 l/100 de km, masurat dupa noile standarde WLTP si un nivel al emisiilor de CO2 de 147 de grame per kilometru.

Opel Corsa GSi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Opel Corsa GSi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 August 2018